slm MT Ailesi

artık bende aranızdayım Sinop MT den selam bathu ve tanrinin_kirbaci57 yakın arkadaşımdır sevgiler saygılar :rendeer:

hoşbulduk aleyküm selam atii biraz önce yanımdaydı motorunu ben tamir ettim egzosunun içini birazdaha açtık
aynı zamanda işim gereği motor tamircisiyim bütün çin motorlarının servisiyiz :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldin hemşerim :) ....

bak sen bak hemşerici seni:mrgreen: hoşgeldin bathu kalıcı olman dileklerimle sağlam birde hemşeri buldun sırtın yere gelmez artık:) .........

ARKADAŞLAR BENDE YENİYİM ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER DÜZENLERSEK BENCE SÜPER OLUR:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
.........hosgeldin.............

bak sen bak hemşerici seni:mrgreen: hoşgeldin bathu kalıcı olman dileklerimle sağlam birde hemşeri buldun sırtın yere gelmez artık:) .........

dostum ben zaten kalıcıyım rotayımı şaşırdın heralde anlamadım :silent:

Memet cuci hoşgeldin adamım :cat: [pankart]hoşgeldin[/pankart]

memet kanka nihayet senıde aramızda gördük şükürler olsun yarabbim memeti doğru yola sevkettiğin için :mrgreen: kanka eline sağlık bu arada egsozlarım iyi ses veriyor artıkın hoşgeldin kanka

arkadaşım hoş geldin.atilla'ya çok selam

merhaba abi nasılsın ya keşke daha erken tanışsaydık valla sizleri çok sevdim ya iyiki varsınız abi bi isteğin bi arzun olursa herzaman beklerim numaram 0542 839 53 17 kendine iyi bak abi
:cat: :cat:

arkadaşım hoş geldin.atilla'ya çok selam

merhaba abi nasılsın ya keşke daha erken tanışsaydık valla sizleri çok sevdim ya iyiki varsınız abi bi isteğin bi arzun olursa herzaman beklerim numaram 0542 839 53 17 kendine iyi bak abi
:cat: :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar