valla fotoları ELINT e yolladım bişey kalmadı bende:mrgreen: o sana yollasın olmazsa hatta orada hayatını kaybeden kardeşlerimizin fotolarıda var onlarıda yaşatmış oluruz! ELINT sağolsun günlerdir uykusuz uykusuz uğraştı sıra sende:mrgreen:Elint ellerine sağlık kardeşim.
Dün gece benim yaptığımda buydu.
Sürpriz derken Desperados'a bir klip yapayım diye düşünmüştüm.
Sen yapmışsın.
Ben motosiklet resimleri kullanmıştım.
Sen sitedekileri yürütmüşsün.![]()
Aklınla bin yaşa.....
Desperados, kayıtlardan gönderirsen biraz daha efekt katıp değişik bir şey yapabiliriz.
Elint ellerine sağlık kardeşim.
Dün gece benim yaptığımda buydu.
Sürpriz derken Desperados'a bir klip yapayım diye düşünmüştüm.
Sen yapmışsın.
Ben motosiklet resimleri kullanmıştım.
Sen sitedekileri yürütmüşsün.![]()
Aklınla bin yaşa.....
Desperados, kayıtlardan gönderirsen biraz daha efekt katıp değişik bir şey yapabiliriz.
laa benim nie hiç resmim çıkmamış :silent:
demek daha o kadar popüler olamamışım
daha çok çalışmalıyım daha çokkkkr:
şaka bi yana eline sağlık dostum saol :rendeer:
artık bizim de klibimiz war:mrgreen:
şarkı kısamı :queen: :queen: :queen: 4.küsür :queen: vay gökanım ya öldürdün beni abi MT 33.000 kişi artık bazı arkadaşlar kusura bakmasın hepiniz gönlümüzdesiniz zaten biz motosiklet' net izarkadaşım valla bu klibi gece 04:00 de yaptım ekledigim bazı resimleri hatırlamıyorbile:mrgreen:
birde desperadostun parçası kısa oldugu için anca okadar resim ekleyebildim. elimden gelse hepiniz resmini eklerdimmm:rendeer: :rendeer:
arkadaşım valla bu klibi gece 04:00 de yaptım ekledigim bazı resimleri hatırlamıyorbile:mrgreen:
birde desperadostun parçası kısa oldugu için anca okadar resim ekleyebildim. elimden gelse hepiniz resmini eklerdimmm:rendeer: :rendeer:
teşekkür'ler:rendeer: ..........eywallah dostum sorun değil
hepimiz birbirimizin kalbindeyiz :rendeer:
sizler benim ailem oldunuz zaten:cat:
hepinizi seviyorum:rendeer: :rendeer: :rendeer: