[Mersin - MT]

kardeş tekrardan hoşgeldin de bana şu resim yüklemeyi anlatsan da ben de yapsam. hı olmaz mı?

kardeş www.imageshack.us adresini açıyorsun ordan gözat a tıklayıp ordan resmi seçiyorsun sonra da host it butonuna basıyorsun, sonra aşağıda çıkan linklerden direct lint to image yazan yerdeki linki kopyalıyorsun ve forumda cevap yazarken üst tarafta bulunan
96690885sb4.jpg
butonuna tıklıyorsun, sonra çıkan yere kopyaladığın linki yapıştırıyorsun.. Hepsi bu kadar, kodu ile birlikte resim linkini atmış oluyorsun..

duru hosgeldım
SHKGF
RTHBJÖDAFSDF

Teşekkür ederim yıldırım kardeşim, ama DuRo denmesini tercih ederim :bounce:

Arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok?
Yavv bu ahavalr ne zaman sıcak olacak.
Motora üşümeden binsek artık.
Bugün eve gelirken dondummm!
Hafta sonu buluşma filan olmadı sanırım!
Olursa burdan bekliyorum duyurunuzu!
Herkese sevgiler saygılar!

Arkadaşlar ben ayın 15inde geriye dönmek üzere ıspartaya gidiyorum, malum okulu daha bitiremediğimiz için vizelere gidiyorum.. Yani o zamana kadar il dışında olacağım, inşallah dönüşte en yakındaki buluşmada görüşürüz..

herkese selam yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz sizlerde bu sayfa ya hepimiz bir konu yazıyoruz sonrada çekiliyoruz yada katılım olmuyor örnegin fidan dikme işi yada toplantı günü yeri saati veya hafta sonu gezi programı bu sayfayı kullanıyorsak birşeyler paylaşacaksak sadece yazıda kalmasın gerçegini de yapalım yoksa herkes bireysel olarak bölünüyor bir arada olmaya çaba gösterelim derim ne dersiniz

allah derım erem bu konuya ama ben bu konuyu yanı bulusma konusunu ıkı defa yazdım moto yunustan baska buna cevap gelmedı bunu orataya yatırıp çözulse ıyı olur yoksa dedın gıbı bölunup parçalanaca zzzzzz
fıdan konusuna gelınce sencerle temasa gecep halletmek lazım

toplantı günü yeri saati veya hafta sonu gezi programı bu sayfayı kullanıyorsak birşeyler paylaşacaksak sadece yazıda kalmasın gerçegini de yapalım yoksa herkes bireysel olarak bölünüyor bir arada olmaya çaba gösterelim derim ne dersiniz

:cat: +1 destekliyorum seni eren abi bu pazar bi gezi ayarlayında yol yapalım her hafta yarıs yarıs nereye kadar :)

Mersin İl Temsilcisi
cumartesi akşamına bir toplantı yapalım arkadaşlar.
yer : sevgi cafe
saat : 18:30

konu: fidan dikme + tanışma

bu toplantının muhakkak yapılmasını rica ediyorum. ayrıca celalettin, hakan abi filan herkes gelmeli. ortak bir strateji uygulamasına geçmek gerekiyor. anladın sen onu!!! uyar mı sizlere? haydi beyler kalkıyooorrr. cevap yazmayana yapacağımı biliyorum. ilk başta mustafa ve eren kardeşlerim. ne dersiniz?

doslar nasılsınız iyimisiniz? sizleri cok ozleddim kendinize iyi bakın

demek bizi özledin haaa... SEBEP? :p :cat: :rendeer:

sebepsizce özledim...

Son düzenleme:
mustafa bak senınle gezı oncesı bı yarıs yapalım ama trafıkte olsun ben duz yolda kalkamıom bıde benımde balatalar gıtmıs .hayırlı olsun :p

sencer abi cumartesi toplanalımda sevgi cafe nerde bi tarif etsen :)

emre yenilen pehlivan gürese doymazmış kardeş bıkmadınmı daha :D

selamlar arkadaşlar, ben erdemlideyim, kısmetse zaman zaman etkinliklerinize bende katılmak, sizlerle tanışmak isterim, bu arada başka erdemlili yokmu, hepinizi sevgiyle selamlıyorum...

Mersin İl Temsilcisi
sencer abi cumartesi toplanalımda sevgi cafe nerde bi tarif etsen :)

emre yenilen pehlivan gürese doymazmış kardeş bıkmadınmı daha :D

sen akşam saat en geç 17,50 de benim aynımda olursan gideriz mustafa. tam bizim hastanenin karşısındaki petrolün yanında sevgi cafe var ahanda orası işte :bounce:

selamlar arkadaşlar, ben erdemlideyim, kısmetse zaman zaman etkinliklerinize bende katılmak, sizlerle tanışmak isterim, bu arada başka erdemlili yokmu, hepinizi sevgiyle selamlıyorum...

kardeş ne zaman istersen buyur gel. biz gezilerimizi buradan duyururuz ya sen gelmek istediğin zaman söylersin. uyarsa seni karşılarız..:cat:

Son düzenleme:
oo beyler cumartesi toplanıyoruz ozaman ....biran mersin mt nin ilk günleri aklıma geldi çok duygulandım.....ne güzel günlerdi be ...keşke bazı olaylar yasanmasaydı....neyse İnşallah yeniden eskisi gibi oluruz...ahhh ahhhh.....lütfen herkes cumartesi günü gelsin..... gcc_ondr aramıza tekrardan hoş geldin uzun süredir görükmüyordun...yaklaşık 120 sayfadır yoksun ....:)

Mersin İl Temsilcisi
cumartesi saat 18,30 da cafe sevgide buluşyormuyuz arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar