cok kotu kaza yaptim resimler burda

Aman üstad çok geçmiş olsun.. Sen iyisin ya gerisi hallolur.. Allah hepimizi korusun..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ucuz atlattın :pale:

geçmiş olsun
benim anlayamadığım ara yoldan çıkan araç nasıl haklı oldu :silent:
bu karara itiraz etme hakkın olmalı sanırım heleki tanıdıkları ve onların lehine haksız yere yazdıkları anlaşılırsa görevli jandarmaların başı epey bir derde girer

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offf :(

çok üzüldüm gerçekten

geçmiş olsun arkadaşım. ucuz atlatmışsın.

birdaha motosiklet kullanmayacagın olayına gelince;
gerçekten motosiklet tutkunu biriysen sen motosiketi bıraksanda içindeki o tutku seni bırakmaz. sokaklarda caddelerde gördügün her motosiklet içinden birşeyler kopararak gider ve birgün dayanamazsın "ne olursa olsun motosiklet alıyorum"dersin ve alırsın.. ama motosiklet tutkunu degilsen ömrünün sonuna kadar motosiklete binmemeyi başarabilirsin

görüşmek üzere...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun arkadasım kamyoneti üzerine sürene hayvan dicem ama hayvanlara yazık boşver

kardeşim çook geçmiş olsun. Allah tüm motorcu arkadaşlalrımı kazalardan korusun.

Çok geçmiş olsun dostum. Motoru bırakmayı tekrar düşünmelisin bence

Geçmiş olsun. Zaman Her Derdin Devasıdır

Geçmiş, olsun kabuto, :rendeer: daha bu sevdanın başındaydın, başından geçeni artık bir tecrübe olarak kabul et. bir müddet dinlen, sakinleş, kafan yerine geldiğinde kararını tekrar gözden geçir. tamir işi için acele etme derim.
Sana bir şey olamamış ya, en güzeli bu. Cana gelecek mala gelsin.

geçmiş olsun hep böylelerin yüzünden oluyor biz dikat etsek bile onlar etmez tekrar geçmiş olsun :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar