- Konu Yazar
hos geldin Nedim, nasil memnun musun skycan dan? ben de de aynisi var...
eger bu aralar bi daha gidersem alir gonderirim sana, durumunu duzeltince hallederiz...
hOSGELDİN APOWER,Arkadaslar topic güzel olmuş,
herkes skyteam den bahsetmiş hiç skygoGY 200cc kullanan yokmu aramızda acaba? (benden başka)yoksada yorumlarınız vardır heralde.... Bir, iki resimde ben ekleyecem ama eklemeyi ögrenmem lazım önce..
![]()
slm arkadaslar bana bmw g650 Xmoto hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız o da cross gıbı bısı ama cok super bısı aynı zamandasızın cross larla karsılastırabılırmısınız ve dıer ozellıklerı bırde fıyat hakkında bılgısı olan varsa ii olur yenı baslayan bırı ıcın fazla ıı motor sanırım yorumlarınızı beklıorum arkadaslar
Nemrut öncelikle piyasada supermoto adı altında satılan motorlara bakarsan hiçbiri special supermoto diil. Normalde yarışmada gördügün supermotoların hepsi special cross'ların lastiklerinin degistirilmesi ile elde edilen aletler. Gerçek supermoto olarak düşünüyorsan zaten direk supermoto alma imkanın yok. Specialcross u da supermotoya cevirmek için 2000ytl gibi bir masraf gerekiyor yani güzel bi supermoto sana 8000ytl ile 20000ytl arasında bir fiyata patlar. Ama kesinlikle tavsiye ederim benim husabergte supermoto kiti de var asfalt'da kullandıgımda çok egelenceli oluyor fiyatıda motorun tek basına fiyatı 7000euro...
Deer_152 lastiklerini degistirip supermoto seklinde asfalt da kullanabilirsin ama crossların en büyük özelligi mekanik aksamı basit ve ilkel olsun diye tek silindir üretilmesidir bu yüzdende supermoto olsa bile cross motorlar titreşim yaparlar. Birde asfalt agırlıklı kullanıcaksan cross almanın bir anlamını göremiyorum...
hOSGELDİN APOWER,
aramizda skygo kullanan arkadaslar tabiiki var, ozellikle de SILVES nickli arkadasimiz bayagidir da geziyor skygo ile...
resimleri de www.imageshack.us adresinden linkini alarak buraya ekliyebilirsin...
Valla ben bu resim ekleme işini beceremedim, hersey ingilizce bunun almancası veya türkcesi varmıdır acaba?:silent:
TŞK. ederim....