1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edy

Çok güzel bir gündü. destek veren ve katılan herkese çok teşekkürler. çocuklar bizi görünce çok sevindiler. bana takma isim bile taktılar ''Kawasaki Abi''.motorumun kawasaki olmadığını bir türlü anlatamadım. motorların hepsi onlar için kawasaki :) gelemeyen arkadaşlar bir sonraki buluşmayı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. ben çok keyif aldım. yazmakla anlatamam duygularımı belki çektiğim bir kaç resim sizlere anlatır.

cimg0251k2ol2.jpg

cimg0247kopya1ho8.jpg

cimg0250k4zf5.jpg

cimg0256k3sx5.jpg

cimg0255k7cl7.jpg

cimg0252k5vs2.jpg

cimg0253k6ma8.jpg

cimg0248kopya222zi3.jpg

Son düzenleme:
Evet harika birgündü edy resimler herşeyi anlatıyor.Teşekkürler.
Emeği geçen herkese :rendeer:

birkez daha çok büyük 'çok güzel bir aile olduğumuza inandım sizi seviyorum arkadaşlarım' kardeşlerim el birliğiyle böyle bir gün yaşattınız!!! kendimi kuş gibi hafif hissediyorum yazacağım çok şeyler var bir kaç resimde var ama daha kendime gelemedim mutluluk sarhoşluğum geçsin yazacağım düzenleyen katılan katılmayan destek veren arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim........
''Kawasaki Abi''süpersin cansın .........

Son zamanlarda yaşadığım en mutlu gündü:)

Herkeze teşekkür ederim
ve Deli Poyraz abi sana ayrı Teşekkürler bu mutlu günü sayende yaşadım:)

SÜPER KAHVALTIII
pic0463smallsu9.jpg

:)
pic0464smallrk4.jpg

pic0465smallrm5.jpg

pic0466smallju5.jpg

pic0467smalljg5.jpg

pic0468smallec4.jpg

pic0469smallsh2.jpg

pic0470smalldj9.jpg

pic0471smallde5.jpg

pic0472smallyp4.jpg

pic0473smallnm3.jpg

pic0474smallia0.jpg

pic0475smalljh3.jpg

pic0476smallib7.jpg

pic0477smalljy4.jpg

pic0478smallof0.jpg

Son düzenleme:

007

Arkadaşlar by pass olan bir yakınıma kan vermek zorunda olduğum için aranıza katılamadım. Üzgünüm... Eminim onları mutlu etmişinizdir...

Saygılar, sevgiler...

Arkadaşlar by pass olan bir yakınıma kan vermek zorunda olduğum için aranıza katılamadım. Üzgünüm... Eminim onları mutlu etmişinizdir...

Saygılar, sevgiler...

Çok geçmiş olsun ....

Yuvalar hep orada ve biz yine gideceğiz. Önemli olan hastanızın biran evvel eski sağlığına kavuşması....

Not : Umarım gerek kalmaz ama kan gruplarımız aynı. İhtiyaç olduğunda seve seve gelirim kan vermeye

007

@vınvın

Handecim çok saolasın ama 7 ünite verdik zaten arkadaşlarla, en azından manevi başka bir olaya vesile olduğum için, içim rahat... Teşekkürler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayaklarınıza sağlık çok güzel gün geçirdiğiniz belli resimlerden çalışıtığım için gelemedim halen işteyim :pale: neyse birdahaki sefere inşallah yine yanınızda olacağım :)

dostlarım gerçekten çok güzel bi etkinlik olmuş :cat: :rendeer:

bizde MANİSA-MT olarak MANİSAda ki çocuk esirgeme yurduna bir ziyaretimiz yakın zamanda olacak planlıyoruz.( bizi memnun eden tarafı ise çevremizdeki herkesin bi şekilde yardım edebileceğini belirtmesi)

hepsi bizim evlatlarımız, çocuklarımız, paylaşım için teşekkürler...

Bugün benimde dahil olduğum bu güzel organizasyonu düzenleyen delipoyraz a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.:rendeer: Aslında biraz daha çocuk ruhu ile yaşamak isterdim bu günü ama ne yazık ki abla olmak gerekiyormuş bu tür ziyaretlerde bunu bugün bir kez daha anladım. :pale:

Arkadaşlar gerçekleştirdiğiniz bu harika etkinlik için hepinize tek tek teşekkür ederim.:rendeer:
Bundan güzel bir sosyal etkinlik olamazdı.:cat:

:rendeer:

Gönül (şirine :cherry: ):rendeer:

edy ve Gönül kızımız :rendeer:

Kahvaltımız zaten süper zevkliydi,ben gidemedim sonrasında ama resimlerden arkadaşlarımın hepimizin yerine çocukları kucakladıklarını görüyorum.Hepiniz süpersiniz.:cat:

arkadaşlar yüreğinize sağlık keşke gelebilseydim Allah hepinizden razı olsun

bunlar'da umut'lar buda hande'nin kızı:) yanından ayırmadı vallabuda ersin'im judo'cu karşısında mehmet var yanında nevzat yıldız takım judo'cular müsabakaları var inşallah gitmek nasip olur........
çok süper bir yurt çocukların temizliği tavırları yurt'un genel duruşunu çok beğendim sağolsun varolsun tüm yetkililer ......

edy

desperadost,

sana katılıyorum. çocukların gözleri ışıl ışıldı, içerisi temizdi. umutla bakıyorlardı. bir tanesi bana aynen şöyle söyledi. ''okulum bitsin, işe girince bende motosiklet alacam. motosikletim olunca bende sizin gibi uçacağım. ''

desperadost,

sana katılıyorum. çocukların gözleri ışıl ışıldı, içerisi temizdi. umutla bakıyorlardı. bir tanesi bana aynen şöyle söyledi. ''okulum bitsin, işe girince bende motosiklet alacam. motosikletim olunca bende sizin gibi uçacağım. ''
''Kawasaki Abi''tüylerim kımıl kımıl oldu yaw:) erdem benim motorun arka küçük far lambaları varya ters çevirmişler:queen: valla sana helal olsun çocukları hiç kırmadın abi güzel makinada başa bela yaw:mrgreen: üstünden inmediler...

desperadost,

:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:
Harika ya:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar