1 Nisan Çınaraltı'na Kahvaltıya Ardından Fuara Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok arkadaşlar yok yeni bir savaşa girmeyin sakın :queen: :queen: :queen:

Özkan sen de bırak uludağ gazoz falan aramayı. Bu havada çıkma sokağa. Altı üstü browni ve poğaca. Değmez bu yağmurda gazoz aramaya :queen: :queen: :queen:

Bu arada Özkan dün özelden konuştuğumuz çocuk yuvası ile ilgili eksikler tamamlandı bilgin olsun :cat:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

canım ;özkan benim iyi halim. Ben daha çok asılabilirim size .:queen: :queen: :queen:
Bu arada senin kızı pek beğendim.:wiinkk:
Aşkıma iftira atmayın ama mam mı :cherry: ben okudum tüm yazılanları,atışmalarınızda pek şirin::pembe::

Tüühh ya Kurtulamıycaz şu Özkan'dan:pr:
Kandıramadık yengeyi..
Neyse ben şu turtaya fare zehiri koyayım bari...
Napalım iş başa düştü:queen:

Bak ya Burcu yine savaşmı başlatayım istiyorsun son gün.:queen: :queen: :queen:

Sen bilirsin Özkan'cım.Eğer kayısılı turta ,elmalı cevizli tarçınlı kek,susamlı kurabiye yemek istiyosan benimle iyi geçin!
Ama benimle iyi geçinmezsen de aç kalmazsın korkma Hande browni ve poğaça(erken uyanabilirse) yapacak.

Ama KAYISILI TURTA'nın yerini tutar mı bilmem:cherry: :mrgreen: :bounce:

Tüühh ya Kurtulamıycaz şu Özkan'dan:pr:
Kandıramadık yengeyi..
Neyse ben şu turtaya fare zehiri koyayım bari...
Napalım iş başa düştü:queen:

Sen bilirsin Özkan'cım.Eğer kayısılı turta ,elmalı cevizli tarçınlı kek,susamlı kurabiye yemek istiyosan benimle iyi geçin!
Ama benimle iyi geçinmezsen de aç kalmazsın korkma Hande browni ve poğaça(erken uyanabilirse) yapacak.

Ama KAYISILI TURTA'nın yerini tutar mı bilmem:cherry: :mrgreen: :bounce:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Valla inan hiçbiri etkilemez beni zehirin en kralını koy yine ben yerim Burcu.:cherry:
Bu arada söz verdiğim gibi cola light hazır hemde son kullanma tarihi geçmemiş,özellikle baktım:p :queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Valla inan hiçbiri etkilemez beni zehirin en kralını koy yine ben yerim Burcu.:cherry:
Bu arada söz verdiğim gibi cola light hazır hemde son kullanma tarihi geçmemiş,özellikle baktım:p :queen: :queen: :queen:

Soğuk olmazsa içmem ona göre:queen:
Neyse birazdan kek de pişmiş olacak...
Sıcak sıcak onun da koyarım bir fotoğrafını:mrgreen:
Kekten sonra sıra geliyor çocukların kurabiyelerine:rendeer:

Özkan sana bir haberim var :p
Sabah hava yağmurlu olacağı için Burcu dolayısı ile de turta benim arabayla gelecek. Umarım muhteşem turtanın lezzetine kapılıp sana ayırmayı unutmam :queen: :queen: :queen:

Sabah hava yağmurlu olacağı için Burcu dolayısı ile de turta benim arabayla gelecek. Umarım muhteşem turtanın lezzetine kapılıp sana ayırmayı unutmam :queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: :queen:
Puhahahahahahahahah çatlıycam gülmekten.Hande tam bi turta canavarı.Kırmızı(Özge) da öyle...Arabada bitirirlerse şaşmam valla turtayı:mrgreen:
Kurtaramayabilirim:queen:
Kek de tamam(turtayı da keki de 2 parti yaptığım için uzun sürüyor bu kadar bi bize bi annemle misafirine :p Annemin misafirine yaptığım kekler kek değil...kekcikler:cherry: )

:queen: :queen: :queen:
Puhahahahahahahahah çatlıycam gülmekten.Hande tam bi turta canavarı.Kırmızı(Özge) da öyle...Arabada bitirirlerse şaşmam valla turtayı:mrgreen:
Kurtaramayabilirim:queen:
Kek de tamam(turtayı da keki de 2 parti yaptığım için uzun sürüyor bu kadar bi bize bi annemle misafirine :p Annemin misafirine yaptığım kekler kek değil...kekcikler:cherry: )

Valla Burcu sen turtaları kurtarmayı başarabilir misin bilmiyorum ama ben kendimi tutamayacağımı çok iyi biliyorum :queen: :queen: :queen:

Bu arada browni pişti.Offf kokusu bütün evi sardı.:pr: :pr: :pr: Bir parça tadına baksam mı acaba :p

Valla Burcu sen turtaları kurtarmayı başarabilir misin bilmiyorum ama ben kendimi tutamayacağımı çok iyi biliyorum :queen: :queen: :queen:

Bu arada browni pişti.Offf kokusu bütün evi sardı.:pr: :pr: :pr: Bir parça tadına baksam mı acaba :p

:queen: Valla ben de kek ve turta için aynı şeyi düşünüyodum :cherry:
kalite kontrol olayı,yanlış anlaşılma olmasın.
Birazdan toplu foto çekicem...Bu akşam neler pişirmişim görün diye:mrgreen:
Kurabiyeleri de hala yapamadım.
Motor kullanmayacağım için iyice saldım kendimi erken yatma mecburiyetim kalmadı ya:p
Neyse şu fotoyu bir çekeyim de kurabiyeleri yapmaya başlayayım:wiinkk:

Cevizli-elmalı-tarçınlı kek:

Kayısı marmelatlı turta:

DÜN GECE yaptığım susamlı tuzlu kurabiyeler:

Fotoğraf çektikten sonra turta ve kek kalite kontrol'a girdi:queen:

DAHA ÇOCUKLARIN KURABİYELERİNİ YAPICAM...
EH ARTIK BEN SABAH HAVA AYDINLANDIKTAN SONRA YATARIM SANIRIM :pr:

Turtalara dokunanı yakarım,Hande bak sabah sabah yazıyorum söylemedin deme :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Günaydın millet....
Ben çok açım yaaaa :(
Bütün gece sabaha kadar bi ton şey pişirdim ama açım bu nasıl iş anlamadım valla :(
Bacaklarım ağrıyo valla ayakta durmaktan...
Boynum,omzum da tutuldu...
Uykum da geldi çok feci...
Ben gelmesem...Hık mık...Evimi bilen yoktur inşallah ...Ya şu son 2 dakikada karar verdim gelmemeye aslında.uyuycam galiba gözlerim kapanıyo.
offff çok özür millet :(
Bari patatesli pie yiyip öle yatayım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kurabiye yoksa bizde yokuz direkt fuara gidelim o halde

Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum, çok mutlu oldum harika zaman geçirdim :)

Şuan fuardayımmmmmmm :)

ben gelemiyorum herkeze selam ! valla biz yuva ziyaret'ini bitirdik! sonrası o sarhoşlukla eve geldim çok güzeldi eminim şu an fuarda'da MT güzel dakikalar geçiriyordur........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar