1 Nisan Çınaraltı'na Kahvaltıya Ardından Fuara Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İstanbuldaki hava muhalefeti sebebiyle antalya-İstanbul uçağı ankaraya zorunlu iniş yapacakmış.....Tüh tüh....
:p

Yapmayın arkadaşlar ANTALYA'dan ne hevesle çıktı yola valla fuara gelicek diye dalga geçmeyin kimbilir ne duygular içerisindedir şimdi yavf DİŞHY GELİNCE HESBINI SORAR.Benden sölemesi kalbimiz senle dişhy umarım yolcululğun iyi geçer ve ÇINARALTI KAHVALTIYA yetişir ve fuara keyifle gidersin.YOLUN AÇIK OLSUN.

Yapmayın arkadaşlar ANTALYA'dan ne hevesle çıktı yola valla fuara gelicek diye dalga geçmeyin kimbilir ne duygular içerisindedir şimdi yavf DİŞHY GELİNCE HESBINI SORAR.Benden sölemesi kalbimiz senle dişhy umarım yolcululğun iyi geçer ve ÇINARALTI KAHVALTIYA yetişir ve fuara keyifle gidersin.YOLUN AÇIK OLSUN.

yok öle yağma bak biz gidebiliyosmu.İşler yüzünden.Hem antalyada da yapılacak o ona nasılsa gıdcek.Fuarı bilmem ama kahvaltıya yetişemicek bence:queen: :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence kahvaltıyada fuarada çok rahat yetişir ben adanadan motorla döndüm yetiştim o antalyadanmı yetişemeyecek.

yok öle yağma bak biz gidebiliyosmu.İşler yüzünden.Hem antalyada da yapılacak o ona nasılsa gıdcek.Fuarı bilmem ama kahvaltıya yetişemicek bence:queen: :queen:

Valla dişhy'de bu hırs varken sabah kahvaltısına uçağı ÇENGELKÖY sahiline indirir kahvaltıyıda deniz manzaralı yapar.Abicim kız antalyalardan kalkıp geliyo sen bursadan iki adımlık yoldan gelmiyon oldumu yaaa bi feribot cuuk istanbul cuuk fuardasın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı yolculuklar

burcu biraz tatlı bişeyler getir hepsi tuzlu olmasın:cat:

fragrance_chaplin,dishy,vınvın,d.........(anladın sen onu:cherry: )
kıslar ben geldim ozkansava +1
:queen: :queen: :queen:

Haaah özkan sen şimdi bittin!bak beauty ablacım bu özkan sitedeki bütün kızlara asılıyo kaç aydır.sapık sapık şeyler sölüyo bize.şunu bi döv de kurtulalım!:queen:

(çok adi gördüm kendimi)
Turta az önce pişti...
2 tane var biri bize biri evdekilere.
Annem akıllılık yapıp misafir çağırmış da:cherry:

Son düzenleme:
Haaah özkan sen şimdi bittin!bak beauty ablacım bu özkan sitedeki bütün kızlara asılıyo kaç aydır.sapık sapık şeyler sölüyo bize.şunu bi döv de kurtulalım!:queen:

(çok adi gördüm kendimi)
Turta az önce pişti...
2 tane var bizi bize biri evdekilere.

canım ;özkan benim iyi halim. Ben daha çok asılabilirim size .:queen: :queen: :queen:
Bu arada senin kızı pek beğendim.:wiinkk:
Aşkıma iftira atmayın ama mam mı :cherry: ben okudum tüm yazılanları,atışmalarınızda pek şirin::pembe::

fragrance_chaplin,dishy,vınvın,d.........(anladın sen onu:cherry: )
kıslar ben geldim ozkansava +1
:queen: :queen: :queen:

Aramıza hoş geldin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Özkanın hakkını yememek lazım şimdi Burcu, özellikle yarın yapacağımız çocuk yuvasına katkılarını gözardı edemeyiz...

Yarın herşey çok güzel olacak. Önce boğazda güzel bir kahvaltı ve sohbet, sonrasında küçük kardeşlerimizle sevgi dolu bir saat ve arkasından fuar:cat:
Böylesine dolu ve anlamlı bir organizasyonla mt ye merhaba dedikden sonra eminim bizi hiç yanlız bırakamayacaksın ve herzaman katılımcı olacaksın. Tekrar hoşgeldin:rendeer:

Aramıza hoş geldin :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Özkanın hakkını yememek lazım şimdi Burcu, özellikle yarın yapacağımız çocuk yuvasına katkılarını gözardı edemeyiz...

Yarın herşey çok güzel olacak. Önce boğazda güzel bir kahvaltı ve sohbet, sonrasında küçük kardeşlerimizle sevgi dolu bir saat ve arkasından fuar:cat:
Böylesine dolu ve anlamlı bir organizasyonla mt ye merhaba dedikden sonra eminim bizi hiç yanlız bırakamayacaksın ve herzaman katılımcı olacaksın. Tekrar hoşgeldin:rendeer:

Çok teşekkür ederim.:rendeer:
Bu arada özkan senin için uludağ gazoz aramaya çıktı.Burcunun isteği tamam Şimdi sıra sende sabaha kadar arar bulur artık.:queen: :queen: :queen:
Yarınki organizasyonda sizlerle beraber olmaktan bende çok memnun olacağım,yarın görüşmek dileğiyle.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu arada dishy uçaktan indi mecidiyeköye gelmiştir herhalde tel de öğle demişti

(çok adi gördüm kendimi)
Turta az önce pişti...
2 tane var biri bize biri evdekilere.

Bak ya Burcu yine savaşmı başlatayım istiyorsun son gün.:queen: :queen: :queen:

Bak ya Burcu yine savaşmı başlatayım istiyorsun son gün.:queen: :queen: :queen:

Yok arkadaşlar yok yeni bir savaşa girmeyin sakın :queen: :queen: :queen:

Özkan sen de bırak uludağ gazoz falan aramayı. Bu havada çıkma sokağa. Altı üstü browni ve poğaca. Değmez bu yağmurda gazoz aramaya :queen: :queen: :queen:

Bu arada Özkan dün özelden konuştuğumuz çocuk yuvası ile ilgili eksikler tamamlandı bilgin olsun :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar