1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam hepiniz çok şekersiniz ileride bu tür programlarda aranızda bulunmak isterim sitenizi tesadüfen gördüm güzel bir dostluk var burada inşallah sanal dostluk değildir bu arada maalesef benim motorum yok aranıza katılmak için şartmı böyle bir kuralınız varmı
1 nisanda iyi eğlenceler

selam hepiniz çok şekersiniz ileride bu tür programlarda aranızda bulunmak isterim sitenizi tesadüfen gördüm güzel bir dostluk var burada inşallah sanal dostluk değildir bu arada maalesef benim motorum yok aranıza katılmak için şartmı böyle bir kuralınız varmı
1 nisanda iyi eğlenceler
Motor şartı kesinlikle yok.Aramızda ki ilişki sadece sanalda gibi gözüküyor mu sizce.Biz Mt yiz,karıştırmayın.
:bestmt: ::tutkuy::
Mt 'ye Hoşgeldiniz:rendeer:
Sizide pazar günü bekleriz aramıza Sevgiler.

Not: Aramızda ki kız -erkek savaşlarını soruyorsanız bakın o sanal.:) Gerçekle hiç bir ilgisi yok.Bak bu sözden sonra kızlar bana kıyamaz o güzel kurabiye ve turtalardan verirler. :)

Son düzenleme:
kekti, kurabiyeydi , melemendi derken hepimiz pazar günü eve fazladan 2 şer kilo ile döneceğiz sanırım ))) :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Sevgili adminimiz Erhan'a, küçük kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yapmış olduğu maddi destekten dolayı teşekkür ederim.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

ÖNEMli

evet babamın çalıştığı şirkettende bi koli içi dolu kırtasiye malzemesi geldi..

fakat PAZAR günü gelemiyorum çünkü işim çıktı..

bi ara bir arkadaşın arabası ile geleceğini ve böle koli leri ona c.tesi verebileceğimizi söylemiştiniz...

benim evim içerenköyde carrefourun orda.. ev telim 0216 574 61 04 cep 0535 629 42 93 soner.. [email protected] msn adresimm

o arkadaşın telefonu nu bir daha yazarsanız kendisine ulaştırmaya çalışıyım.

olmadı başka bir gün bu çocuk yuvasına gidip kendim teslim edicem artık

ÖNEMli

evet babamın çalıştığı şirkettende bi koli içi dolu kırtasiye malzemesi geldi..

fakat PAZAR günü gelemiyorum çünkü işim çıktı..

bi ara bir arkadaşın arabası ile geleceğini ve böle koli leri ona c.tesi verebileceğimizi söylemiştiniz...

benim evim içerenköyde carrefourun orda.. ev telim 0216 574 61 04 cep 0535 629 42 93 soner.. [email protected] msn adresimm

o arkadaşın telefonu nu bir daha yazarsanız kendisine ulaştırmaya çalışıyım.

olmadı başka bir gün bu çocuk yuvasına gidip kendim teslim edicem artık

Arkadaşım teşekkür ederiz :rendeer:
Benim evim Suadiye'de. Eğer istersen özelden mesaj at. Bir şekilde ben alabilirim koliyi.
Ama çok ağırsa taşıyamam bagaja yerleştirmeye yardım edersin :wiinkk:

pştttttttttttttttttt.
Yer açın bakayım ben geldim.
:queen: :queen: :queen:
Ne oluyo ? kim ? ne olmuş ?

cici mamalar yapıcaz kahvaltıya da onu konuşuyoduk
biz beylerbeyinde savaşçı erkeklerden ayrı kahvaltı yapıcaz ya.:queen:

Tamam Burcu yağmur varsa bizde de araba var, güzel sohbet var , kek var, browni var, poğaça varrr :queen: :queen: :queen:
elbette beraber gideriz :rendeer:

Beylerbeyi neresi :silent:
Neyse ben kokuyu takip eder bulurum sizi :queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar