Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

Önemli Duyuru:
Bundan sonra gönderdiği her 5 fotoğrafın arasında en az 1 adet manken fotoğrafı olmayanların mesajları silinecektir. :queen:

benden bir kaç resim
cimg0170kopya3oc7.jpg

Bunun yanındakinin fotoğrafını çeken yok mu yahu :cherry: Bence o hepsinden iyiydi :cat:
Bu arada ben hepinizin gördüğü o hatunun üzerine bindiği mitralyöz gibi egzozu olan motoru görmedim yahu ? Hangi standda idi o?
Ben özellikle motogp motorlarını getirmişler onlara bayıldım. Yamaha standında inceleyen oldu mu? Özellikle giderseniz bir debriyajı sıkmanızı tavsiye ederim.
Fotoğraflarımı malesef henüz koyamadım, bir ara ekleyeceğim.

Erhancım canım kardeşim, :)
Davetiyeler için teşekkürler. Stand biz gittikten sonra gayet güzel olmuş.
Haftasonu uğrayabilirsem bir fotoğraf çekiliriz artık :cherry:
Dikkat çeksin istersen benim motoru da standa koyarız ışıklandırma olayını halledemedik ama olsun. Geleceğin motorcuları veletler falan biner işte eheheheh :bounce:

Rossi ile Damla süper yakışmışlar bence :cat:
:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Fotoğraflarda Honda CBF 150 nin gri rengini mi gördüm bana mı öyle geldi ???
İmkanı olan varsa CBF 150 grenaj ve özellikle gösterge panelini fotoğraf çekebilir mi , devir göstergeli moturumu getirdiler yoksam :silent:

HERKESLERE SELAM MT.Arkadaşlar fuara kadıköyde İETT seferleri yapılıyomu bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?Parmağım kırık olduğu için motor kullanamıyorum:pr: :pr: tabanlara kuvvet artık şimdiden teşekkürler herkese::sos:: ::sos::

fuar gene aynı yerdemi bilgisi olan varmı?(aynı yer derken 20gün önceki fuarla aynı yerdemi diye soruyorum?:silent: :silent: :silent:

kartal(anadolu yakasından)en yakkın nasıl gidilir?Bakırköye gidilse denizotobüsü ile ordan fuar yakınmı acaba?haritada yakın gözüküyor fakat daha kısa yolu varmı acaba?yoksa eminönüne gidilip ordan dahamı kısa olur.Eminöünüden tek vesait olma olasılığı varmı?

Yeşilköy havaalanının ordaki CNR fuarının orda.
Tranvay geciyor tam dibinden. Eminönünden tek tranvayla gidilirmi yoksa aktarımmı yapmak lazın bilemiyorum.

eminönünden aksaraya ordanda metro ile DTM ye geçiş yapabilirsin

Ducatide ucuz olsun diye heralde Kalın butluyu getirmis:p.Neyse pazar günü param olursa bende giderim heralde.

MT motosiklet fuarına hangi motorları görmeye gidiyor merak ettim valla:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylasım için teşekkürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
HERKESLERE SELAM MT.Arkadaşlar fuara kadıköyde İETT seferleri yapılıyomu bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi?Parmağım kırık olduğu için motor kullanamıyorum:pr: :pr: tabanlara kuvvet artık şimdiden teşekkürler herkese::sos:: ::sos::

KAdıköyden eminönü vapur ordanda hızlı tramway ile gidebilirsin..1 akbille hemde..:wiinkk:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
MT FUAR BULUŞMASI PAZAR SAAT 16:00 / 17:00
Motoshow07 fuarına pazar günü gelecek tüm motosiklet.net üyelerin saat 16:00 / 17:00 arasında 11. Salondaki MT standımına bekliyoruz. Tüm illerden gelen üyelerimiz birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak. Pazar günü görüşme üzere...
p1040109on5.jpg

MT STANDI SALON 11 de
fuarbulusma03fr0.jpg

Büyük Resim için Tıklayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar