Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla güzel resimler sağolun..Emeği geçen herkese teşekkür...Arşiv niteliğinde olmuş...

Birde motor fiyatlarının konulması olabilebilir mi?....:p
Fuara gidemeyen bir çok arkadaşımız fikir sahibi olur düşüncesindeyim....Sanırım fiyatlar yarın açıklanacakmiş .....Çoğu açıklamış ama......

Vakti olup ta fuara gitcek arkadaşlar fiyatlar hakkında bilgi verirlerse seviniriz...

[PANKART]Konuyu Toplam 32 üye okuyor. (32 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay, guido, Kac_kisiynen0057, Tanju, fisherman, arslanfb, dishy+, MakMes, ali1711, açıkyol, drandroid, ERYİLMAZ, kenan0014, cepcell_apo, cisenc, extacy77, tderida, swort, ihtiyarDelikanlI, ahmetnr, ultraukala, data_master, eroldayı, Bilooo, brody, boy, dr.i, Prometheus+, haki, Cloud, dönence, kirke[/PANKART]

Valla maşallah......

Son düzenleme:
vayyy bea bu ne böle hayy bu sınavı icat edenin sınavım olmasaydı bende orda olacaktım ama sınavım var sadece fotolara bakmakla yetiniyoz artık ne yapalım süper herşeyy valla

harika resimler elinize sağlık , cumartesi bende fuarı yerinde onurlandıracaüım , taaa rizeden geliyrumm da

yahu arkadaşlar bu standta stopi yapan motorla bizde resim çekindik ve bize bir kart verdiler üzerinde bir link yazıyordu..! bu linkten fotografınızı görebilirsiniz die..:) ama maalesef o kargaşalıkta o kartı kaybettik yahu.. bu link neydi?? bir hayır sahibi yazsın arkadaşlarrr..!!

p1030985du0.jpg

Cygnus mu görmedin mi :) Al hem cygnusum hem ben :) :wiinkk:

bb56smallrn6yt1.jpg

hmm şimdi google grafikdende baktım fena değil diyim kötülemek olmasında.Sonuçda bütün motorlar güzeldir öyle değilmi ama:cat:
benim 150 zc mi geçemessin o ayrı mesele:queen: :queen: :queen:

arkadaşlar nasipse yarın öğleden sonra fuardayım.fotoğrafını istediğiniz herhangi bir malzeme veya fiat varsa bildirin seve seve bakarım:cat:

Ne olursa olsun yarın oradayım.Çünkü haftasonu gelemiycem.Artık görebildiğimiz arkadaşları görücez.Bikaçda aksesuar almayı düşünüyorum fiyatlar uygun olursa.Bide şu Hyo'nun 250'lik scooter'inide fotolarda tam göremedim.Gideyim yarın iyice bir inceleyeyim.

Şu arkadaşın telefonunu bilen var mı? :cherry:

resim048yw5ax8.jpg

resim050sa8ez6.jpg

resim057ji5ge9.jpg

Şu da olur öteki yoksa :mrgreen:

cimg0170kopya3oc7is6.jpg

Ne olursa olsun yarın oradayım.Çünkü haftasonu gelemiycem.Artık görebildiğimiz arkadaşları görücez.Bikaçda aksesuar almayı düşünüyorum fiyatlar uygun olursa.Bide şu Hyo'nun 250'lik scooter'inide fotolarda tam göremedim.Gideyim yarın iyice bir inceleyeyim.

oğuz abi görüşelim.. yarın öğleden sonra oradayım

Yan gözle bakmayın oyarım :p Cumartesi tavlarsam pazar fuarda olmaz, muhtemelen Nevizade'de başbaşa romantik anlar yaşıyor oluruz :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar