Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

ellerinize sağlık arkadaşlar:rendeer:
paylaşım için teşekkürler:rendeer:
motor alana üstündeki hatun hediye diye bi kampanya varmış duyan oldu mu:mrgreen:
:queen: :queen: :queen:

ben hemen gidiyorum o zaman... haber verdiğin için sağol alper...:queen: :queen: :cat: :cat:

Motorların üzerine çıkmak filan serbest mi ya :silent: Alıp götürmekte serbest olsa keşke :mrgreen: Sevabına transalp verseler :mrgreen: :queen: :queen:

Super Moderator
ben hemen gidiyorum o zaman... haber verdiğin için sağol alper...:queen: :queen: :cat: :cat:

ne demek kardeşim ayıp ettin:wiinkk:
yalnız her stand yapmıyo bu uygulamayı:cyclopsan
sen sorarsın gidince motor alınca üstündeki hatun hediye kampanyası bu standda mı diye:queen: :queen: :queen:

Motorların üzerine çıkmak filan serbest mi ya :silent: Alıp götürmekte serbest olsa keşke :mrgreen: Sevabına transalp verseler :mrgreen: :queen: :queen:

Oldu tabi sen al bi transalp götür üstünüde para versinler hatta sana olmazmı.Ama ne gidilir değilmi şimdi antalya ya.Havada güzel.Konyaaltında bağırta bağırta gezersin.Ama hayallerinde tabikine ehueheuheu:queen: :queen: :queen:

motoshow07

abi süper olmuş eline sağlık ama suzukinin racinglerini göremedim yoksa ordaki mankenleri beğenmedinmi:silent:

Az önce geldim, standa da uğradım İbrahim oradaydı biraz sohbetten sonra gezmeye başladım, 2,5 saat takılmışım, nasıl geçti anlamadım. Bir yığın fotoğraf ve videoda var. Pek yakında ben de yüklerim. Şimdi biraz dinleneyim. Ama gitmeyenler için şunu söyleyeyim, fırsatınız varsa mutlaka gidin fuar süper...:) :cat:(Fotoğraf ve videolar pek yakında)

Valla ilk 3 sayfa açılmıyordu, yaşasın FireFox yaşasın DownThemAll eklentisi. İlk 3 sayfadaki resimleri tek tık ile indirdim bilgisayara bakar yorum yaparım sonra :p

ya arkadaşlar ne biçim fotoğraflar bunlar ama :farao:
üzerlerindekilere bakmaktan motorları inceleyemiyoruz, lütfen bir daha fotoğraf çekerken daha dikkatli olalım we dikkati dağıtan objeleri fotoya sokmayalım, motorlara yoğunlaşamıyoruz yaa :p

şaka bi yana bazı fotolar gazetelerde yanınlananlar kadar kaliteli çeken arkadaşları tebrik ediyorum :rendeer:
hangi gün giderim bilmem ama bu fuarı kesinlikle kaçırmam

Oldu tabi sen al bi transalp götür üstünüde para versinler hatta sana olmazmı.Ama ne gidilir değilmi şimdi antalya ya.Havada güzel.Konyaaltında bağırta bağırta gezersin.Ama hayallerinde tabikine ehueheuheu:queen: :queen: :queen:

Ne var yani Transalp imiz yok ama Cygnus umuz var :p
Konyaaltı nı Cygnus la sallıyoruz evelallah :queen: :queen: :queen:

Ne var yani Transalp imiz yok ama Cygnus umuz var :p
Konyaaltı nı Cygnus la sallıyoruz evelallah :queen: :queen: :queen:

ama şimdi tuba hanım bi Cygnus la sallamak var bide transalple sallamak var.Sahi sen ne zaman binecen bu BMW ye ya yazık walla.Cygnus sinek vızıltısı gibi bir ses cıkartır herhalde.Bilmiyorum çünkü hiç görmedim bursada onlardan helede bir bayanın altında.Bizim burdaki hanımefendiler genelde vespaya biniyolar.
neyse en kısa zamanda sen TRANSALP'ine bende GV 650'me kavuşurum:cat:

Konyaaltında,Larada veya Atatürk cad.'inde GV 650 ile rastlamıyım yoksa TRANSALP'in havası söner bak.:queen: :queen:
wowwwwww:queen: :queen: :queen: :queen:

:bounce:

ama şimdi tuğba hanım bi Cygnus la sallamak var bide transalple sallamak var.Sahi sen ne zaman binecen bu BMW ye ya yazık walla.Cygnus sinek vızıltısı gibi bir ses cıkartır herhalde.Bilmiyorum çünkü hiç görmedim bursada onlardan helede bir bayanın altında.Bizim burdaki hanımefendiler genelde vespaya biniyolar.
neyse en kısa zamanda sen TRANSALP'ine bende GV 650'me kavuşurum:cat:

Konyaaltında,Larada veya Atatürk cad.'inde GV 650 ile rastlamıyım yoksa TRANSALP'in havası söner bak.:queen: :queen:
wowwwwww:queen: :queen: :queen: :queen:

:bounce:

Cygnus mu görmedin mi :) Al hem cygnusum hem ben :) :wiinkk:

bb56smallrn6yt1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar