Başlangıç Motor Seçimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZoR

Merhaba,
Konuları gezdiğimde bu konunun farklı şekillerde birkaç kere daha sorulduğunu gördüm ama okuduklarıma ve burdaki tecrübeli kişilerin söylediklerinide düşünerek kendi açımdanda sormak istedim. İlk olarak ben racing kullanmak istiyorum ( dediğim gibi forumları gezdim, cbr 600f le başlamıycam :) + amacım gösteriş diil zevk meseli.. kimi konularda race düşünenlere "daha havalı raceler dimi, herkesde sana bakar" tarzı yaklaşımlarda bulunulmuş öle bi mod içinde olmadığımıda belirtmek isterim altımdaki motor için bana bakan hiç bakmasın :p )
Marka olarak parça ve satarken çok fazla sıkıntı çekmiyceğim bişi düşünüyorum..Şimdi çoğu mesaj hyosung gt250r, cbf250, ybr125-cbr125 üzerinde yoğunlaşacak zannedersem.

Bunların dışında bana tecrübe kazanmam için ne önerebilirsiniz yada bunlardan birini seç midir olay?şimdiden teşekküler..

race istiyorum demişsin bence ya hyosung yada honda cbr la başla derim

cbf ve ybr yi kafadan bu listeden çıkar, çünkü onlar touring makina race le alakası yok.

geri kalan hyosung ve cbr a gelincede, yeni başlayacak biri oldugunu düşünürsek herzaman düşük cc motorla başlamanı tavsiye ederim.

Zati eğer ileride sıkılırım falan diye düşünüyorsan cbr 125 le hyosung 250r arasında hızfarkı sadece 20-30km/s yani biri 150 digeri 170-180 yapıyor pek fark yok yani.

çok motor yok ki piyasada seçeneklerin kısıtlı..alternatif motosikletlere yönelip kendine macera arama.. senin de yazdığım herkesin de söylediği motosikletlerden birini al ve acemiliğini at.. sonrasında seçeneklerin daha fazla, zaten o zamana kadar düşünmek için çok uzun vaktin de olacak :)

ZoR

seçenek kısıtlı o da doğru..
heralde en yakını cbf250 gibi duruo ama yapışan sıfatlar biraz rahatsızda etti beni açıkcası..
aslında benim genimde war babam 30 yıldan fazla tecrübesi war yaş oranımızda 2 kat ordan hesapla genlerden dolayı bana 1e 3 oranında tecrübe geçse aslında benim 10senelik bi tecrübem war :D
iyisimi ben gidip borç harç bi 1000rr fireblade aliyim :pl: (soruma fazla cvp gelmedi reklam amaçlı bi msj yaziyimde daha ok yorum alırım belki :p )
şaka bi yana teşekürler cevaplar için..

cbr 250 derim ben.fuarda ybr 250 ile yamaha da piyasaya girdi.ikisi de iyi motordur.ybr 125 ten biliyorum.

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Hem başlangıç motorları hakkında, hem de bahsettiğiniz modeller hakkında sayısız başlık mevcuttur. Lütfen ARAMA yapınız. Daha önce aynı başlık ve içerikle açmış olduğunu konu birleştirilmişti, tekrar açmışsınız. Kilitlendi.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar