[MT Manisa] 21-24 Haziran 2007 / 2.Marmok Festivaline Gidiyoruz

YER: DATÇA/AKTUR
TARİH : 21-24 HAZİRAN 2007

ULAŞIM:MANİSA-BODRUM ortalama 300-350 km, feribotla karşıya geçeceğiz.50 km de öyle yolumuz olacak...

festivalin olduğu sahil :)

festival alanı :wiinkk:

MANİSA-MT olarak bu yıl ikincisi düzenlenen marmaris motosiklet kulübünün organizasyonu olan festivale katılmaya karar verdik arkadaşlar.

Festivale gelecek arkadaşlar,ister yanlarında çadırlarını getirerek çadırda konaklayabilirler , isterlerse bungalo evlerde, dilerlerse etkinlik alanı yakınındaki motel ve pansiyonlarda konaklayabilirler.www.marmok.com adresinden her ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

duyuruyu bu kadar erken açmamızın sebebi festivale bizim ile katılacak tüm arkadaşlarımızın hazırlıklarını yapmaya şimdiden başlaması, yaz programını ona göre yapması ve ekonomik durumunuda ayarlaması :p

(alıntıdır)
Sizlere şu ana kadar kesinleşen programlardan birkaçını sunmak istiyorum;

1-Cumartesi HONDA Gecesi..Süpriz bir sanatçı ve harika süprizler.
2-Dört gün boyunca,DJ,müziğini RED BULL firması üslendi
3-SUZUKİ Tırla ve test motorlarıyla Marmok ta olacak.
4-BMW Rider Academy eğitim ve Borusan BMW Test sürüşleri ile Marmok ta.
5-İstanblue - BURGAZ Cuma Gecesi Rock gecesi düzenliyor.
6-Cuma günü Ödüllü Tavla Turnuvası.Beach volley ve tenis turnuvaları vb. yarışmalar.

ÖNEMLİ :YANINIZA ALMANIZ GEREKENLER;1 pet şişe soğuk su,güneş gözlüğü,şapka,mayo,güneş kremi,yazlık terlik :mrgreen: KATILIM LİSTESİ + (KONAKLAMA TERCİHİ)

Son düzenleme:
hadi arkadşlar yubbbpiiiiiii marmarise gideyoz:p hadi gari yaz geliyo sıcaklar basıcek valla mütiş olucek:mrgreen:

abilerim eğer beni o zamana kadar askere almazlarsa kesin geleceğim...öbür taraftan siz orda eğlenirken , biz yat , kalk , sürün nasıl geçer bilmiyorum :pale: ::asker:: :mrgreen:

Oldu Bu Iş,,haydi Geliyorum Bende....

Müdür +1 Yaz Bana...hanimda Gelir Muhakkak..kandiririz...

ee ben o tarihte mecburen Bodrum da olacagim icin geriye bi tek sizlerle karsiya gecmek kaliyor...

abicim beni listeye simdilik tek yaz, bakarsin o zaman kadar + larim olur...

valla bu yaz oradaydım. gelirmiyim bilmiyorum. birazda sağlık durumuma bağlı. karayoluyla gitmek biraz uzatıyor. feribotla bodrumdan datça arası büyük cc motorlar 50 ytl idi. terciz sizin.

Son düzenleme:
Ne diyim şimdiden heyecanlandım,gözümün önüne getiriyorum da ortamı...Bi aksilik olmassa bende ordayım,biri bizi durdursuuuun...

evet arkadaşlaaaaar,,,tek tek dökülüyo millet :cherry: su yolunu buluyor...eğlencenin sonu yok , çok güzel , coşkulu üç gün iki gece geçireceğiz nasipse:flower: ::biggrinn ::haapppy: ::sefereee ::cheeeeer ::winkwink ::music2:: ::xrock:: ::xblink::

abilerim eğer beni o zamana kadar askere almazlarsa kesin geleceğim...öbür taraftan siz orda eğlenirken , biz yat , kalk , sürün nasıl geçer bilmiyorum :pale: ::asker:: :mrgreen:

ya seninle izmir mt nin toplantısında tanıştıydık
o zamandan beri gideceksin askere
aradan geçti min 4 ay
nasıl yoklamaymış bu yahuuu:queen: :queen: :queen:

çürük elma gönül alma...

aradan geçti min 4 ay

sorma özlem bizde anlamadık ne iş bu kafayamı alıyo bizi ne :queen:

çürüğemi çıktı bize söylemiyo bu kerata:p çürüğe çıktısa MANİSA-MT ' nin de işine yaramaz bu :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
::koop:: ::asker::
aradan geçti min 4 ay
vala özlem ablabende anlamadım heralde asker lazım deilama nolur nolmaz bakarsın anlamadan gideriz onun içün ben tedbirimi alayım ben::miiz1::

Bugün Fuarda marmok standına uğradım.Gitmeye karar verdim.Yolda biizim canavarlarıda kandırırım diye düşünürken(canavarlar bu arada manisa mt oluyor) Serkan senin topiği gördüm.lafı uzatmayalım işde ya yaz benideee listeye...Yalnız çadır olayı daha muhabbet olacağa benziyor.Açık havada gürayın sanfoni orkestrasınıda dinleriz hem ne güzel olur..Mecit fuar resimlerini görünce atlayıp ist gider gibime geliyo ya neyse o anlamıştır.görüşmek üzere selam ve saygılar..

Abe duduk bensiz nereye ? O gun gelsin ben istanbuldan gelirim kismetse

hakan kardeşim seni zaten ayrı tutmadık, geçerken bizide alırsın AKHİSAR'dan beraber gideriz milleti toplaya toplaya :)

Bugün Fuarda marmok standına uğradım.Gitmeye karar verdim.Yolda biizim canavarlarıda kandırırım diye düşünürken(canavarlar bu arada manisa mt oluyor) Serkan senin topiği gördüm.lafı uzatmayalım işde ya yaz benideee listeye...Yalnız çadır olayı daha muhabbet olacağa benziyor.Açık havada gürayın sanfoni orkestrasınıda dinleriz hem ne güzel olur..Mecit fuar resimlerini görünce atlayıp ist gider gibime geliyo ya neyse o anlamıştır.görüşmek üzere selam ve saygılar..

(toni) tuncay abi ne demek sensiz olurmu, zaten gönlümüz birmiş :mrgreen: sırf sen yazasın diye bekledim listeye yazmadım.

sen benim dediklerimi aldınmı istanbuldan onu söyle , ona göre geleceğiz yanına BALIKESİR'E...fotolarıda bekliyoruz en kısa zamanda...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende işlerimi ayarlayabilirsem orada olacam inşallah marmarise gitmeye
herzaman değer :)

necdet abi hoşgeldin :) ya kafam karıştı :p senide buraya listeye yazayımmı yoksa ist-mt olarak bi topik açarmısınız :)

tamam necdet abi orada görüşmek dileği ile ...

Moderatör (forrap)
Başlığı onaylarken yazacaktım,yazamadım işim vardı.Beni de listeye ekle(istiyosan ekleme:psen eklemezsen ben eklerim:p),bir aksilik olmazsa orada olmaya çalışacağım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar