cin olmadan adam çarptı yeri öptü ayağa kalktı

Arkadaşlar bu gün bi kankam test için motosikletini getirdi.Sky team 200..süper moto lastikler var,diğer aksam kroslar gibi(zaten süper moto olayını biliosunuz)yaklaşık 1saat test yaptım(serdi sinir oldu bana:) )..ramzey 200 bulamıyoz die üzülmeyin hiç..mtskltn menşeini felan bilmiyorum fakat bu tarz düşünüyosanız mutlaka denemenizi öneririm..harbiden 200cc cik için hiç fena değil:)

sonuçta motosiklet kullanıyoruz dikkatli ola ola dedektif olduk :mrgreen:

motosiklet insanı yoruyo farkında olmadan sürekli denge sağlıyosun sağ yap sol yap karuşuk yap ama atv bi başka bi çarpıyo bide yer yarpıyo o gün akşam üzerimden tır geçmiş gibiydi ertesi gün işe gidemedim ama öleceğimi bilsem binmeden duramıyommmmmm:queen: :queen: :queen:

Güzel paylaşım ve çalışma.Ancak sevgili Bathunun düşmesinde,ATV nin bir kabahati yok.Olsa olsa motorcu kardeşimizin becerisi:wiinkk: gibi görünüyor:queen: :queen: :queen:

Çekirdek tazemiydi.:mrgreen:

Güzel paylaşım ve çalışma.Ancak sevgili Bathunun düşmesinde,ATV nin bir kabahati yok.Olsa olsa motorcu kardeşimizin becerisi:wiinkk: gibi görünüyor:queen: :queen: :queen:

Çekirdek tazemiydi.:mrgreen:

:queen: :queen: ağbii ilk kum denemesiydii birdaha girersem iki olsun kum motoru çok yoruyor zincir kum içinde kaldı temizliyecem diye canım çıktı ama güzel eğlendik :rendeer: :rendeer: :mrgreen:

Ya bu hemşeri grubu çok matrakmış ha. Bak bu yaz memlekete gelip sizi kesin bulacam ona göre, sakın kaybolayım demeyin ortalıklardan :p

Arkadaşlar bu gün bi kankam test için motosikletini getirdi.Sky team 200..süper moto lastikler var,diğer aksam kroslar gibi(zaten süper moto olayını biliosunuz)yaklaşık 1saat test yaptım(serdi sinir oldu bana:) )..ramzey 200 bulamıyoz die üzülmeyin hiç..mtskltn menşeini felan bilmiyorum fakat bu tarz düşünüyosanız mutlaka denemenizi öneririm..harbiden 200cc cik için hiç fena değil:)

bananee ben ramzey istiyom kurba yeşilide olmasın 200 cc cik deme neyine yetmiyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar