Amerikan Motosikleti

eric20larsongetty20imagew3.jpg
Bu baba başka baba! Bıyıklı, dövmeli ve asabi. Üstelik işi de özel tasarımlı motoRsikletler yapmak.
AMERİKAN MOTORSİKLETİ
Her cuma saat 21:00 ' da D-smart 22. kanalda!

Discovery channel'a erişim için: türksat 2A 42 derece Doğu uydusu
frekans: 11.966 MHz Polarizasyon: Yatay ( horizontal ) symbol rate: 12.500 fec: 5/6

www.discoverytv.com

Bu sabah hürriyet gazetesinde bu reklamı gördüm, aynen üstte yazdığım gibi motoRsiklet olarak yazmışlardı. programı hiç izlemedim ama Discovery Networks Europe Gelişen Piyasalar Bölüm Başkanı Mary Kallaher'ın ''Amerikan motosikleti dizisinde siparişle motosiklet yapan bir aile ekranlara geliyor. Yaşanmış gerçek hayat hikayeleri, kurgudan daha çok çekiyor. '' diye bir açıklaması var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Google 'da dövüştürdük mü motosiklet 2,050,000, motorsiklet 1,470,000 sonuç veriyor demek ki doğru yolda gidiyoruz, 6 ay evvel bu oranlar kafakafaya gidiyordu e ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)

Google 'da dövüştürdük mü motosiklet 2,050,000, motorsiklet 1,470,000 sonuç veriyor demek ki doğru yolda gidiyoruz, 6 ay evvel bu oranlar kafakafaya gidiyordu e ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp :)

google'da türkçe sayfaları seçarek imla klavuzu arattım. TDK'nın (Türk Dil Kurumu) resmi sitesinde önce motorsiklet olarak arattım sonuç çıkmadı.
Motosiklet olarak arattığımda kelime bulundu.

Bu durumda motorsiklet değil MOTOSİKLET. Doğrusu budur.

Aynı ağacın laciverti diyosunuz yani:cherry: Hepinizi anlıyorum ben,kırmayalım birbirimizi:cherry:

bunu izliyorum.. adam gerçekten cok asabi.. ama cok da kaliteli çalışıyorlar.. bi defasında Noel baba kılıgına girip bi kasabaya Hediyeler götürmüştü çocuklara.. :)

Aynı ağacın laciverti diyosunuz yani:cherry: Hepinizi anlıyorum ben,kırmayalım birbirimizi:cherry:

Ağaçlar lacivert olmaz farklı olsada yeşildir.
Lacivert olan ağaç mutasyona uyramış, ağaç olma özelliğini yitirmiştir derim.
Onun için dil ve dilin kullanımı önemlidir. Değişim kaçınılmaz olabilir çoğunlukla. Ama bu dışardan zoraki bir etkiyle mutasyona uğrama biçminde olmamalıdır bence.

Saygılar:rendeer:

Çok güzel bir program.Çok süper motor yapıyorlar ve motor konusu hakkında izleyince daha çok bilgi sahibi oluyoruz.Baba oğul kavgaları süper oluyor :)

orangecountychoppersly5su5.jpg

Doğrusu MOTOSİKLET tir..

Tartışmasını yapmak bile anlamsız :)

Bu topiği ben açacaktım, ahhh Erhan ahhh :pr: 3 yıllık program açma dedin :pr:

evet çok güzel yapıyorlar motorsikletleri çok clas 1 numara :mrgreen:

abı adalar motor yapıyor ve o motordan dunyada tek
yaptıkları butun motorlar bır tane baska benzesır yok

bizim alabileceğimiz motorlardan yapmıyor adamlar ve kimler kullanıyor onu da merak ediyorum.150.000 dolares e motor yapıyorlar ama güzel de yapıyorlar.10 numara motorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar