fiyatı önemli değil arkadaslar siz ilk görüşte aşk nedir bilirmisinizantalyaya geldiği gün alıcam nihohahaha :queen:
Nedemezsin bilmezmiyiz
fiyatı önemli değil arkadaslar siz ilk görüşte aşk nedir bilirmisinizantalyaya geldiği gün alıcam nihohahaha :queen:
Motosiklet 19.2 lt depoya sahip.Tahmini söylüyorum;elektronik yakıt enjeksiyonlu olmasıda göz önünde tutulduğunda 100km'de 2.5/3 lt sarfiyatı geçeceğini sanmam.İyimser bir tahmin ve ful bir depoyla ortalama 650km ile 770km arasında bir menzile sahip olacaktır.
forumlara biraz göz attım arkadaşı cbf 250 100km/4-4,5 litre yakıyormuş ortalama gerçi bunun deposu daha büyük ve enjeksiyon yakıt bir depo benzinle 650 km yaparsa fiyatıda makul olursa tek geçerim fuarı iple çekiyorum bakalım fiyat ne olucak...
yahu 1 hafta daha dişinizi sıkın artık fuarda görceğiz...
CİHAN;610074' Alıntı:bide gelmezse ybr 250 ..:queen: :queen: :queen:
Beldeyama'nın en büyük katılımcısı olduğu bu fuarda Yamaha 5 yeni modeliyle öne çıkacak. Motosikletin kurallarını değiştiren, 5.jenerasyon R1, bir çok Avrupa ülkesinde en çok satılan Fazer 600 serisinin yeni üyesi FZ6 Fazer S2, eski geleneklerle yeni teknolojiyi birleştiren XVS1300A Midnight Star, Yamaha'nın ilk büyük tekerlekli scooter'ı X-City ve Türkiye de en çok satılan Yamaha modeli YBR125'in bir üst modeli YBR250.
MOTOSİKLET SEKTÖRÜ MOTOSHOW 07’YE HAZIRLANIYOR
Motosiklet sektörü, her sene yeni sezonun başlangıcı sayılan Motoshow 07 fuarına hazırlanıyor. Dünya Ticaret Merkezi / Yeşilköyde, 28 Mart, Çarşamba günü VIP ve basın günüyle açılacak olan fuar 1 Nisan, Pazar günü’ne kadar sürecek. Fuarın halka açılış günü ise 29 Mart, Perşembe.
Beldeyama’nın en büyük katılımcısı olduğu bu fuarda Yamaha 5 yeni modeliyle öne çıkacak. Motosikletin kurallarını değiştiren, 5.jenerasyon R1, bir çok Avrupa ülkesinde en çok satılan Fazer 600 serisinin yeni üyesi FZ6 Fazer S2, eski geleneklerle yeni teknolojiyi birleştiren XVS1300A Midnight Star, Yamaha’nın ilk büyük tekerlekli scooter’ı X-City ve Türkiye de en çok satılan Yamaha modeli YBR125’in bir üst modeli YBR250.
Motoshow 2007 fuarında Beldeyama standında sergilenecek bu yeni modellerin yanında, Dünyanın ilk yarı otomatik motosikleti olan Yamaha FJR1300AS’de fuarın en ilgi çekecek modellerinden biri olacak.
Beldeyama standında Yamaha’nın bu yeni modellerinin yanında Türkiyede satışa sunulan diğer modeller de motosiklet meraklılarının beğenisine sunulacak
bu kadar ustune dustugunuze gore uygun fiyattan cikmasi baya zor bir ihtimal :farao:
hocam ne patlaması yaw kafayımı üşüttünüz ben bugune kadar kullanıcı hatası haricinde sorun cıkaran hyosung gormedim super motor,sanırım hiç kullanmadınızTamam hyo görünüşte süper, çok şık ama patlıyormuş arkadaşlar bu motorlar, motorlarda sorun var, mekanik aksamda özellikle, ama ne yamaha ne honda duyulmadı böyle birşey, en azından binlerce satan ybr, ve cbf250 de. Ki hyo avrupada ve amerikada satışda düşünün artık. Hyocular yanlış anlamasın duyduğum okuduğum sorunlar bunlar.![]()
Ben en çok yakıtını merak ediyorum. Orta devirli ve enjeksiyonlu bir makine. Acaba ne yakar. Fuara gelebilsek de görsek![]()
Merhaba arkadaşlar; doğal olarak hepimizin içinde bulunduğu koşullar farklı olduğundan kimimiz görünüşe kimimiz markaya kimimiz maliyetine göre motosiklet seçip motor sevdamıza devam etmeye çalışıyoruz. Ben de sizin gibi ybr250 yi bekliyorum. Bir hafta kaldı. Tabi bazılarımız gibi 7 8 milyarda olsa alırım ben bu makineyi demediğim için -en azından böyle düşünmek benim durumumdaki birine yakışmayacak bir hareket olurdu- motorun ederi olduğunu düşündüğüm beş milyar için kredi başvurusunda bulundum ve kredi çıktı. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde öyle yada bir motosikletim olacak. ha ybr olur ha işimi görür sağlam bi f650 yada en kötüsü ikinci el bir cbf250. ama ben ybr250 ye hakettiğinden fazla parayı verecek kadar zengin değilim. Bu kadar param olsa -sonuçta imaj herşey- gider gt250 alırım artist artist gezerim. Valla yamaha karar mekanizmasındaki insanların da ülkemizdeki diğer firmalar gibi bize yolunacak kaz gözüyle bakmayacaklarını düşünüp beni inceden eleştiren arkadaşıma da bir kez daha belirtirim ki gerçekten ben bir ayda o kadar çok ikinci el temiz ve uygun fiyatlı makine, yada o kadar ucuz makine buldum ki şaşırdım. Gönül isterki hepimizin durumu olsun gönlümüzdeki aletlere binelim (tabi o zaman ben de ybr a bakmazdım). Ben bir türk evladı olarak buradan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Biz avrupadan zengin değiliz ama yine de onlardan fazla vermek zorunda kalıyoruz bu aletlere.. ve bunun sadece bir kısmı vergi yüzünden. geri kalanını cahilliğimizden veriyoruz. Gelin hep birlikte fazla para verip almayalım bu sınıf motorları. İzleyelim sonra sevgili üreticilerin ve satıcıların bi taraflarında patlayınca nasıl davranıyorlar..
yani abi diosunki
su ana kim yasladilar
bundan sorada yaslicaklar![]()
Birader istihbari çalışmalar sunucu elde edilen bulgular,bunların iktisadi analizleri + bilgi kıymetlendirme metodları vs.firmanın hedef kitleye pazarlama stratejileri..Hesaplamalarım sonucu :silent: kendi kişisel fikrimi söylüyorum bu motosikletin 1 yıllık öngörülen piyasa talebi:
5000ytl fiyat için 8000 adet
6000ytl fiyat için 4500 adet
7000ytl fiyat için 1800 adet
8000ytl fiyat için yapılacak talep kırılganlık nedeniyle öngörülememektedir:queen: