Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hava ayarı yapmak için önce sapıyla,ucuyla toplam 5-6 cm uzunluğunda bi tornavida olması lazım.Çünki ayar vidası karbüratörün ön kısmında yere bakan bi oyuğun içinde ve oraya sadece bu vasıfta bi tornavida sığabiliyor.Gaz ayarı ise karbüratörün sana bakan yüzünde.kolayca ulaşabilirsin.1400 civarı bir devir ve motor sıcakken iyi gaz yemesi ayarlarının iyi olduğunu gösterir.Haydi kolay gelsin...

arkadaşlar ıkıncıel ybr 2006 1560 km motor cok temız satan arkadas daha plaka ruhsat cıkarmamıs faturası benım uzerıme kesılecek renk sıyah pesın 2400ytl aldım 50ytl kapora verdım önümüzdekı hafta kredıyı halledıcem ve motoru aldım ılk saybı olacagım ıyımı nedersınız

sadece evden işe işten eve gıtmış motor garajd durmuş

dostu bu manisada ki motor mu dediğin özelliklerde buldum manisa dan ama satıldığını öğrendim çok üzüldüm neyse hayırlı olsun sana...

rodaj döneminde (1000 km bakımından önce) sizce 60 km/s hızın üzerine çıkılmalımı. 200 kmdeyim. daha önceki sayfalarda da, başka başlıklar altında da bu konu çok tartışılmış. servisler basmayın diyor ama bazı arkadaşlarda motorun sağır kalır açılmaz diyor. ybr kullanıcılarının görüşleri benim için daha önemli ama...

ben ilk aldığım zamanlar ilk 200 km de 60-80 km/h hızı geçmedim.200 km den sonra bulduğum düz yolda 10.000 devirde vites değiştirerek kullandım.Şu anda motorun durumu çok iyi..

ben böyle kullandım .şu anda 8700 km de hiçbir sorunu yok :)

150 lik ybr lr yolda imiş

antalya da nebioğulları ybr bölge satıcısından duyduğuma göre ybr lerin 150 likleri yakında turkiye de piyasaya çıkacakmış vallka merakla bekliyorum nasıl bişey

valla bende ybr 150 i bilmiyom ama 250 var oda çok paraya 10 milyar civarı galiba ucuzlarsa falan niyetim var yani

bide abiler ben bu ybr ye kırlangıç direksiyon nasıl bulacağım ya buralarda yok
bi yardım etseniz

Son düzenleme:
arkadaslar bu gun motorumu aldım bakımları yaptırdım yağı değişti yan sehba arka canta shark fıle korna taktırdım ses harıka orcınalı soktum ıkıtane taktırdım dat taksıden daha fazla ses cıkıyo boylece herkez beni trafıkte fark edecek dızlık aldım kahramanlardan 30ytl shark motor harıka oldu koruma demırı alacagım fakat gocmenlerde baktım cok buyuk geldı gorunumu hosuma gıtmedı persembe gunu plaka ruhsat cıkaracagım faturayı persembe verecekler otv yatıracaklarmıs hemen kesmedıler satan arkadas 9.ayda almıs 2006 fakat bunu ben 2007 cıkıslı yazdıracagım ınsallah yazarlar

dostu bu manisada ki motor mu dediğin özelliklerde buldum manisa dan ama satıldığını öğrendim çok üzüldüm neyse hayırlı olsun sana...

evet o motoru aldım gercekten cok temız ve ıyı denk geldi

Son düzenleme:
olumdanscısı,
valla kardeşim dedigim gibi ayni motor a bakmisiz neyse merak etme ruhsata 2007 yazarlar hayirli uğurlu olsun tekrardan...

Arkadaşlar geceleri nasıl bırakıyorsunuz. apartmanda oturduğumuzdan mecburen sokağa park edeceğim. iki tane kilit sistemi aldım. birde zincir aldım. korkuyorum. garajımız yok. otoparkımız yok. mecbur dışarda duracak. bugüne kadar hiç sorun yaşayan oldumu? ayrıca yağmur falan yağarsa üstünü hergece kapatmalımıyız.
korkumdan dışarı çıkartamıyorum ki? kullanayım :)
çok seviyorum motorumu. daha yeni aldım.
içim müsterih olsun mu? rahat rahat kapının önüne park edeyim mi?
Not: saçma gelebilir ama napayım. :) :) :)

benim motorumda dışarda duruyo balkonun altında sadece zincirle ama alarm da taktırdım tabiki..yağmurda çamurda hep dışarda...

yeni ybr sahiplerine hayırlı olsun diyorum,hoşgeldiniz güzel rodaj donemleri ayrıca:) ayrıca bende motorumu sattım (delidumrula )artık ybr sevdam daha doyamadan bitti :p

merhaba arkadaşlar birçoğunuzun bildiği gibi öss çalışmalarım nedeniyle uğrayamıyorum foruma.

bu gün bi zarf geldi üstünde beldeyama yazıyor allah allah dedim ve açmaya koyuldum bide ne göreyim şu yeni dünya tic merkezindeki motor fuarına iki kişilik bilet :) sized geldimi böyle bir zarf ????

Hem sayfamız güncellensin,hemde değişik bir yaklaşım başlatalım:)

Sahibinin, mesaisinin bitmesini bekleyen kask ve ybr.:cherry:

dsc00082bc4.jpg

arkadaşlar bu gun plaka ve ruhsat işlerini hallettim takipci 110ytl ye halletti koruma demiri aldım 20ytl dizlik shark 20ytl haftasonu 2007 ybr `'le manisa mesir şenliklerindeyim beklerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bende ybr 150 i bilmiyom ama 250 var oda çok paraya 10 milyar civarı galiba ucuzlarsa falan niyetim var yani

bide abiler ben bu ybr ye kırlangıç direksiyon nasıl bulacağım ya buralarda yok
bi yardım etseniz

hangi 250lik motorun fiyati 10 milyar civari acıklayabilirmişin kardeş ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar