Yusuf Hocam Msn Adresini verim detaylı anllatim size nasıl resim koyulacağını![]()
sağolasın salu benim msn adresi [email protected] dur çok sevinirim valla :rendeer:
Yusuf Hocam Msn Adresini verim detaylı anllatim size nasıl resim koyulacağını![]()
eline saglık kardeşim. ihtiyac vardı zaten.
ayrıca kendi ya da arkadaşının sitesi olan, yani domaini herhangi bir yerden host eden arkadaşlar da o sitelerden aynı şekilde link verebilirler.
denizlide 2 çeşit çanta war onlarda güsel değil çifti 50 işte tek awantaji ama değmez seninkiler ideal bnm için ilgilenirsen sewinirim bide sis bara takilanlar war onlardan da görürsen haber wer kardeşim en kısa sürede bulabilrisin umarim senin motorunda ön cami güzel olmuş 2 gün önce sanayiye gidiodum kötü olur die korkup geri döndüm bn bide ekstradan arka fari we sisnyaleride siyaha boyatcam daha ii olur heralde
işte denizlide sis lambalari we fara kaşda yok birinden buldum 30euro dedi almadim senin çantalardan alirim bn bulursan tanpend birinde gördüm gene forumdan ama bulursan ikimiz alalim ben boyasinda oynama yapmak istemem bn sis lambalarini net üzerinden aldim geçen sene 26.00ytl
aynen işte bnm gördüm dediğimde bu ama bu zaten kesin istanbuldan alan adam aramizda değilmi motorun sahibi waal bi bulsanda kimiz alsak tam bizimkiler için bidee hepsini bir çıkartiriz aradan
ya bizim motorlarin yan ayaklari cok sakat bunlari nasil iylestirebiliriz
C.C.style motorunu çok begendim kazasız belasız sürüşler dilerim ayaklıklardaki püskülleri nereden buldun merak ettim enteresan olmuş ayrıca bu arada bende Nazilliliyim'dir hemşehriyiz yani.:cat: :queen: :queen:
![]()
ben sosis çantayı motorun arkasına taktım nasıl olmuş sizce arkadaşlar
balayyusuf benimde sosis çanta arkada. Güzel gözüküyor ve erişimi daha kolay oluyor. Bendeki Sisi bar "smoke head". Arkaya uzantı yapan kısmına taktım gayet şık oldu. fotoğrafını buraya koyarım sonra.
kabuto sen yan ayaklarla ugrasma bosver. al bi tane vitesi otomatik. hem virajlara da yatarak girersinYan ayakların işi 10 dk sürmez. Ben menderes ustada yaptırmıştım. Cüzi bi meblağa manuel açılır-kapanır hale getiriliyor. Şuan çok memnunum. Sakatlığı da engellemiş olursun.
Fuara birgün belirleyip tüm sl ler beraber gidilebilir gerçekten. Pazar günü bir yerde toplanılsın. Motorlar yıkanmış, tekerleklere arap sabunu sürülmüşfiyakalı..