...
tarlalardan gitsek olmaz mi ya ? veya tarla icindeki patikalardan flm..
hem daha cok egleniriz gibi..
Shakulin
yaw.. rayjay nickli hava raporu uzmani kardesimiz de olumsuz seyler soyledi o gunku hava durumu icin..
olmadi fuar dan sonra yapcas artik..
tarlalardan gitsek olmaz mi ya ? veya tarla icindeki patikalardan flm..
hem daha cok egleniriz gibi..
Shakulin
2 hafta sonraya atalım evet evet2 haftaya ayağa kalkar motorun dediler 1-2 gunluk daha ısterım motoru satcağım cocukdan odunc ozaman gıdelım havalar iyice ısınır evet evty oyle yapalım
![]()
acaba yine oyle 1-2 gunluk seyler yapmasan mi ? :]
olm sana acil motor lazim olacak gibi de hayirlisi..
kanuni cross 250 flm alsana sen.. hem denemis de oluruz.. ben ne kadar yedek parca flm gerekir , servisi flm nasildir bilemiom
Shakulin
sonraki hafta motoshow a gider herkes gibime geliyo
yane ben giidiyorum...giden bi kaç kişiyide biliyorum
...
ya bu ayak inşalla sorun çıkarmaz hala adım atarken acıyo ama bakalım 2 haftaya geçer umarım![]()
Ben geçen hafta katılamadım toplantıya, kayınpederimi kaybettim. Tüm haftasonu halletmem gereken işler vardı.
Ama bu hafta ayarlayabilirsem gelmeyi isterim. Yanlız kesin kara bir çıksın gidiliyomu gidilmiyomu, gidiliyosa kaçta gidiliyo, kimler geliyo ,gelenler nasıl geliyo vs.vs
Toplantı öncesi kesin bir mesaj olsun burada...
Ben geçen hafta katılamadım toplantıya, kayınpederimi kaybettim. Tüm haftasonu halletmem gereken işler vardı.
Ama bu hafta ayarlayabilirsem gelmeyi isterim. Yanlız kesin kara bir çıksın gidiliyomu gidilmiyomu, gidiliyosa kaçta gidiliyo, kimler geliyo ,gelenler nasıl geliyo vs.vs