[Ankara] 18 Mart Pazar 14.00 Anatolia Cafe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar aranızda çok hoş vakit geçirdim hepinize sıcak ve samimi sohbetleriniz için çok teşekkürler sizleri özliyeceğim.elbette tekrar görüşeceğiz.arkadaşlar fotoları soruyorsunuz.ben yüklemesini bilmiyorum .proyo da söyledim.ama yarın.yükleriz izmirde.gecikmeden dolayı özür dilerim.

Süper Moderatör (BBRR)
hafta sonuna bakıyoruz..Adana Mt kale kale fethetmiş... İstanbul ve civarı Mt çanakkale yi ve şehitleri ziyaret etmiş..bolu MT ümmetabilerini misafir etmiş vede gezdirmiş.. Muğla Mt at binmiş o koy senin bu şelale benim dolaşmış ... Ankara MT cafede ..paylaşım için teşekkürler :p .. yormayın kendinizi fazla ...ben çocukluk yıllarımı geçirdim oralarda Çubuk barajı ve etrafı var elmadağ var beypazarı var.. dimi ama.. hadi bunlar uzak derseniz bi hafta sonu anıtkabire gidin motorlarla yaaa .. ne bilim ilk meclise gidin nedir bu cafe anbiansı ..cafeboymusunuz siz..bırakın bu amerikan adetlerini doğaya verin kendinizi

Son düzenleme:
Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet hepinize tesekkurler. Motora bindiginde yuzu gulmeye baslayan insanlarla birlikte surmek cok keyifliydi... :rendeer:

Gelecek hafta gorusmek uzere... :)

ağzı kulaklarına varınca insan karizmayı çizdiriyo ama olsun :)

opni... memnun oldum tekrardan (nezaketten mesaj) alp seninle çamurdan tanıştık zaten :p :) ve ismini sayamadığım nice isimsiz motosikletci arkadasım , gayet eglenceli idi

niye çizdirsin la...
ne güzel geziyoz...
herkes sapasağlam döndü dimi evine arkadaşlar....:
o kadar bakıştan sorna rayjay nazar diye tutturdu da:)
galiba herkes sapasağlam döndü...
haftaya nerdeyiz bu sefer bi yerlerde mangal falan yapsak nası olur...ben güzel bi yer biliyom....isterseniz götürebilirim...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
erginbay bizi mangala götür :p :)

o kadar bakıştan sorna rayjay nazar diye tutturdu da:)
galiba herkes sapasağlam döndü...
haftaya nerdeyiz bu sefer bi yerlerde mangal falan yapsak nası olur...ben güzel bi yer biliyom....isterseniz götürebilirim...

moruk benm icime dogar anatolia dan sonra emek kavsaginda ustume kirip denize dokmeye calisan ablayi es geciosun ama :p

opni... memnun oldum tekrardan

Patron opni. degil, ophi.. olacaktı :cherry: ama sen derrya de yeter :cherry:

Bu arada yakın zamanda baska memleketteki MT den arkadasarı ziyaret etsek nasıl olur. Hem yol yapmıs oluruz.
Ama once mangal tabi ::plus1::

Son düzenleme:
şimdi bu mangal işini ciddi ciddi düşünenler varsa gerçekten güzel bi yer biliyorum...hem uzaklarda hem sessiz sakin...hem böle dağ yollarından gidebilceğimiz bi nevi gezi olur diye düşünüyorum...

şimdi sadece et ve kömür alırsak yeterlidir orda geri kalan hedavat bulunmaktadır.
tavuk biftek domates salatalık biber patates ve içecekler diye düşünüyorum ne dersiniz...
du bi google dan bakayım hemen bulabilcem mi...koyarım olmasa resmi buraya...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
erginbay buraya koyma istersen :) ankara mt de konusur yeni başlık açarız
pro kitler burayı başlık amacına ulaşmıştır deyu :p

Süper Moderatör (BBRR)
18 martta her kes çanakkaleye giderken ben Ankara MT den anıtkabire ataya bi ziyaret beklerdim valla ..cafe olmadı ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
18 martta her kes çanakkaleye giderken ben Ankara MT den anıtkabire ataya bi ziyaret beklerdim valla ..cafe olmadı ..

Aslında Olabilirdi Düşünemedik. Yada Bizde Gidebilseydik Çanakkaleye

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ylc

atayı ziyaret ille özel günlerde olmamalı yani ogün şart değil önce ve sonrada olabilr hiç bir mahsuru yok bu hafta ç.kalede yığılma oldu.1000000 yakın ziyaret vardı o kalablığa katılmak zorunlu değil.şehitlerimzi 18 mart önce ve sonrasıda ziyaret edebiliriz.ben öyle yaptım iki hafta önce ziyaret etmiştim şehitlerimizin mezarlrı başında arzu ettiğim kadar kaldım.

ben herhalde hic yoksa bi 20-25 kez gitmisimdir anitkabre, hatta bi ara etrafinda kosuyordum, gitmeyenler uzerine alsin bu laflari. Ayrica kafede oturmak buradaki insanlarin ima ettiklerinin tersine sanildigi kadar kotu birsey degildir, at yarisi barbut oynamioz orda sohbet ediyoruz :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yürü be abı kim tutar seni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar