- Konu Yazar
ya arkadaşlar ben motora yeni başladım ama bi zx6r la ne dersiniz foğrumu ama onu almasam kanser olacaktım
ya arkadaşlar ben motora yeni başladım ama bi zx6r la ne dersiniz foğrumu ama onu almasam kanser olacaktım
Sazan mazan hikaye , yasayan yasar olen olur bizene burda verilen mesaj ile bir hayat kurtulur ise ne mutlu bize dalga gecmek icin dusundugunuz mesajlarin kimler tarafindan okundugunu bilmezsiniz.
cok fogru bi hareket yapmissin
kanserden yavas olursun
bu belki biraz hizlandirabilir..
zx6r da motor mu ?
Önce bir Hayabusa yla başlamalısın illa Kawasaki diyorsan bir zx12r ya da zzr1400 de işini görür .
:cat: Çok güzel yazmış arkadaşımız ona aynen katılıyorum iyi sürüşlerwalla bence foğru yapmış arkadaş .... rahat ol sen dostum .... bende ilk motorum olarak R6 seçtim kendime hala hayatayım ... hemde hiç olmadığım kadar hayatayımama dikkatli ol .... dedikleri gibi ... hatta affetmez yani ... ben ilk kullandığım gün bi devirdim motoru .. azıcık çizdim .... daha kötü sonuçlarda olabilirdi tabii .... sonuç olarak pür dikkat lazım .... hani sonuçta almışsın bir kere o motoru ... artık bineceksin buna kaçışın yok .... ama çok dikkatli ol ... fazla gazlama ... aletin huyunu suyunu iyice öğren ... ondan sonra napıyorsdan yap derim şahsen .... ben toplam 3 haftadır her türlü tecrübeyi ediniyorum maşallah yağmur, yağış, soğuk her gün motorun üstündeyim ... dayanamıyorum doğrusu ... yağmur bile yağsa giyinip çıkıyorum yani ..... hee bu bir bakımdan iyi .... tecrübe ediniyorum ... biraz tehlikeli bir şekilde ediniyorum ama sonuçta ediniyorum. motoru tam 4 hafta önce aldım 2000km yol yapmşım bile, neyse çok konuştum yine ... sonuç ... gazlama!!!! türkiyenin yolları hele hayatta affetmez ... gazlanacak yer var gazlanmicak yer var bunu asla unutma derim