hangi tip motosiklet sürücüleri diye değiştirelim soruyu
:silent: :silent:Genelde trafikte tutnaklara bakarsak race ler daha çok gözükür...Hem ciddi kazalar yapıoyorlar hemde karşıya ciddi zarar veriyorlar..
Scooter tarzı motor kazaların çoğunda rapor bile tutulmadığı için sonuç race çıkacaktır...
Pidecilerin ve pizzacıların çoğunluğu scoter kullanıyor, sayı olarakta en çok scoter var diye biliyorum Türkiye yollarında. Scoter diye tahmin ediyorum. Elinde veri var mı? Ben de merak ettim.
bence scoter. cünkü bisiklet sürmeyi bilen bazı cahil adamlar ''GAZI AÇIP GİDERİM,NOLCAK SANKİ''deyip alıyor SCOTER'ı.. cok yanlış bir davranış ama gel de anlat..
:silent: :silent:
Katılmıyorum.(tutanakları hiç göremedim ama) Tutanaklarda race lerin gözükme seebi: çünkü race ler pahalıdır -scootera göre- tek tarafındaki krenajları scooter fiyatına alırsınız, kaskodan veya karşı sigortadan parayı alabilmek için kaza raporu gerekir.
Kankimin asya 150t si var defalarca kaza yaptı tutanak tutturtmadı, yiyeceğim ceza yerine motosikleti yaptırırım dedi.
bence scoter. cünkü bisiklet sürmeyi bilen bazı cahil adamlar ''GAZI AÇIP GİDERİM,NOLCAK SANKİ''deyip alıyor SCOTER'ı.. cok yanlış bir davranış ama gel de anlat..
Anlamsız olmuş dimi :queen:Ben ne anlatmak istemişim?...Neden katılmadın bana anlamadım?..:silent: :silent:
Anlattığımın aynısını sen anlatmışsın...