lahmacuncuya dayak.(ufak kazali)

Şiddetten ne kadar hoşlanmasakta bazen böyle durumlar olabiliyor ve insanın gözleri kararıp sinirlerine hakim olamıyor. Ne diyelim eline sağlık ama üzüldüm. Şimdi yeni bi kask alıcaksın :(

allahtan kaskın nolan n61 filan değilmiş:queen:

geçmiş olsun bu arada:):)

Buna çok güldüm yaaa
:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ellerin dert görmesin valla
bunun gibileri anca bundan anlar
kendi değil de sen düşseydin(ki bunun için arkadaş bayaa bir uğraşmış) acaba durup senin yaptığın gibi sana ne oldu diye yardıma gelecekmiydi yoksa lokantasındaki arkadaşlarına "bugun bir acemiye neler yaptım bir bilseniz" diye ballandıra ballandıra gülerek anlatacakmıydı?
cevabı hepimiz biliyoruz zaten...

ellerine saglik.keske adamın kaskınıda elinden alıp iki kaskıda adamın kafaya vursaydın.kafası ortada kalırdı kasklar iki yanında:D:D

Kardeş o nasıl kask giydirmek öyle bedenimi küçük geldi adama.Her taraf kan içinde kalmış.:p Hey Allahım.:cherry: Kızma ama çok güldüm.Baktın adam yol vermiyor hızında 40 km. ise bas frene durdur motosikleti herifte çeksin gitsin.Çok basit bir durum yüzünden kavga etmiş vede kaza yapmışsın. Ayrıca hatalısın adamıda düşürmüşsün (keşke düşürdüğünle kalsa :p :cherry: ) Neyse ikinizede geçmiş olsun.

Son düzenleme:
hocam adamı dövdün lahmacunları da yedin mi yoksa
biz çocukken böyle bi geyiğimiz vardı pizzacı kurye görünce kuryeyi dövelim pizzayı yiyelim motorla da gezelim diye bayağı yaklaşmışsın yani

Moderatör
Daha once hic aklima gelmemi$ti Kask'i bir silah olarak kullanmak :) Aman dikkat kesinlikle öldürücü olabilir :cyclopsan

ikinize de gecmis olsun kabuto...her ne kadar olayi idrak edemesem de (adam ne istedi senden cozemedim gercekten :) )

Aslında bu tip olaylarda Dr. olarak keşke yapmasaymışsın filan demem gerekiyor ama bazen oyle tipler çıkıyorki insanın karşısına dövmek bile az gelecek diye düşünüyorsun.
Bence eline sağlık.

Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun...

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum katılımcıları açtıkları başlıkları ilgili bölüme açmalıdırlar.Başlığı moto sohbetten- taziye,tebrik ve kutlamalar a taşıdım.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geçmiş olsun...

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum katılımcıları açtıkları başlıkları ilgili bölüme açmalıdırlar.Başlığı moto sohbetten- taziye,tebrik ve kutlamalar a taşıdım.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Mod kardeş kime geçmiş olsun..Kime sunalım taziyeleri?....Lahmacuncuya mı?....:silent: Hasar onda...Motordan düşen o....:p

Moderatör (forrap)
:)Üye kardeş,herkese geçmiş olsun.Herşey bedensel hasardan ibaret değil ruhsal da problem yaratır bu tür şeyler.Mesela arkadaşımız bundan sonra biri yaklaştığında motoruna tedirgin olacak...

arkadaşım geçmiş olsun ancak bu ne şiddit neler yapıyoruz işler böyle çözülmez lütfen birazdaha sakin her gün nice olaylar yaşıyoruz ancak çözüm bu değil duyarlı olmak lazım sağduyu lütfen:farao:

aslında herif bayağı bir kaşınmış ama senin iyiniyetin sonucu olaylar böyle olmuş bana kalırsa yani böyle bir durumda en mantıklı yapılacak şey o an akla gelmiyor 1, 2 saniye olaylar gelişirken iş işten geçmiş oluyor.siz siz olun böyle bir durum karşısında kesinlikle ilk yapacağınız şey sağa çekip defolup gitmesini beklemek,hem kaskından olmuşsun hem gününü berbat etmiş o herif, tamam dayak yemiş ama bu da önemli değil önemli olan keyfinizi kaçırmış olmanız,dahada önemlisi acemi iken başına bir kazada gelebilirdi.geçmiş olsun ama tecrube sahibi olmuş oldunuz ve belkide bu başlığı okuyan herkes böyle bir olay karşısında kalırsa seçenekleri gözden geçirebilecek.bence şiddet en son çare olmalıdır.(lakin senin olayında o 2 saniye geçirirken ki iyi niyetinden dolayı senin başka yapabilecek seçeneğinde kalmamıştı zaten.)ondan sonra olayın bu şekilde gelişmesi çok normal önemli olan olayları bu aşamaya gelmeden kontrol altına almaktır.hepinize keyifli sürüşler.

Çok tehlikeli adamsın yaaaaaa ... Dayak attın demek :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kabutoooo ne yaptın sen öle:) neyse kardes iyi yapmısın hem salak gıbı yanından gıdıyo sonra dusuyo bıde sana ana avrat sayıyo cıkcık acıkcası bende olsam yerden kalkamazdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar