[Ankara] 18 Mart Pazar 14.00 Anatolia Cafe

amblem7vr.jpg

18 Mart günü Anatolia'dayız. Saat 14.00'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz.

Anatolia: TEDAŞ arkası, İnönü Bulvarı ile Çetin Emeç bulvarını birleştiren Türkocağı Caddesi üzerinde.

aborirx6.jpg

untitled1eh3.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu hafta da manken isteriz pro cum , bul getir nerden getiriyosan :p :cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi geçen hafta çıta çok yükselmişti , her ne kadar rayjay beğenmesede o seviyeye gelemeyiz herhalde bir daha , bayan üyelerimiz içinde erkek mankenlerin olacağı bir mekana da gidilebilir yaşasın dünya kadınlar günü :p :)

arkadaslar saka bi yana ben anatolia ya gidilmesin derim, neden mi;

a ) yeni katilan birisi gelmis anlamadan dinlemeden onlar pazar gelir diye adami gondermisler (hadi bunu anladim olabilir)

b ) motogp izlemeye gittik yarisin baslarindan itibaren 15 dakkada bi acin dedik yani ben sormaktan utandim o derece :mrgreen: actiklarinda basin toplantisi vardi (mankenler gittikten sonra ) ,

c ) icecekleri bile biz servis yaptik o derece sallamadilar yani. onlar para oduyo biz bedava mi yiyip iciyoruz orda onu da anlamis degilim, yaris izlemeye gitmisiz tas catlasa 100 mt2 lik alanda 3-4 kisisin en azindan bi kanali ac o da mi zor :farao:

simitciden simit almaya gidiyorsun o bile hangisi diyo suralar yeni geldi diyo yani ilgileniyo anlatabildim mi :mrgreen: toplantiya gelirim ama oyum oradan yana degil

a ) yeni katilan birisi gelmis anlamadan dinlemeden onlar pazar gelir diye adami gondermisler (hadi bunu anladim olabilir)

b ) motogp izlemeye gittik yarisin baslarindan itibaren 15 dakkada bi acin dedik yani ben sormaktan utandim o derece :mrgreen: actiklarinda basin toplantisi vardi (mankenler gittikten sonra ) ,

c ) icecekleri bile biz servis yaptik o derece sallamadilar yani. onlar para oduyo biz bedava mi yiyip iciyoruz orda onu da anlamis degilim, yaris izlemeye gitmisiz tas catlasa 100 mt2 lik alanda 3-4 kisisin en azindan bi kanali ac o da mi zor :farao:

simitciden simit almaya gidiyorsun o bile hangisi diyo suralar yeni geldi diyo yani ilgileniyo anlatabildim mi :mrgreen: toplantiya gelirim ama oyum oradan yana degil

Ümmet Abi'nin bildiği mekan olmasıyla yazdım orayı. Son kez gideriz bir daha da gitmeyiz istemezseniz. Sayımız biraz artsa güzel pazarlıklar yapılır da herkes toplantılara her hafta gelemiyor, öyle bir sıkıntımız var. Motur ile biz %30'lara varan indirim yaptırtıyoruz gittiğimiz mekanlarda.

Ümmet Abi'nin bildiği mekan olmasıyla yazdım orayı. Son kez gideriz bir daha da gitmeyiz istemezseniz. Sayımız biraz artsa güzel pazarlıklar yapılır da herkes toplantılara her hafta gelemiyor, öyle bir sıkıntımız var. Motur ile biz %30'lara varan indirim yaptırtıyoruz gittiğimiz mekanlarda.

ben oyumu kullandim orasi olursa cogunlga uyarim prb degil :cat:

Yok sonuçta babamızın oğlu (yani erkek kardeşimiz) değiller. Ümmet Abi biliyor diye orası oldu bu hafta. Bir ara da Kafes'i değerlendiririz. :cat:

ay em kaming ummet abiyle de tanışmış oluruz iyi olur :)
pazar günü saat iki de...
r3n motorla gideceksen beraber gidelim diyecektim sana...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar isterseniz mekanı değiştirebilirsiniz ben bi şekilde bulurum sizi insan hoşlandığı yerde olmalı bence, istemediği yerde değil, ben sizin istediğiniz heryere gelirim hatta şırnak bile olur isterseniz gidin bak geliyormuyum gelmiyormuyum.

arkadaşlar ben de gelicem galiba.oy kullanmıyorum ama maksat muhabbet anatolia bahane.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Çok dikkatlisin yaw :) Ama olması gereken senin dediklerin haklısın

Ayrıca Kar da yağsa Motorla Gelcem ben Son Haftam motorla :) Bence Olanlar Motosikletleriyle gelsinler.

Son düzenleme:
4 saatten fazla bir süredir değişiklik olmadığına göre ben programımı pazar saat 14.00 anatolia olarak yapıyorum

Arkadaslar kısmetse bende pazar saat 14:00 de oradayim. Motorumla gelmeyi cok isterim, ama bakalım hava izin verirse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar