- Konu Yazar
18 Mart günü Anatolia'dayız. Saat 14.00'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz.
Anatolia: TEDAŞ arkası, İnönü Bulvarı ile Çetin Emeç bulvarını birleştiren Türkocağı Caddesi üzerinde.
Benide yazın geliyorum. 14.00 da oradayım.
Ümmet ustadan iyi manken mi olur 3 vırın...Al sana manken...Bu hafta tuğbanın işi varmış...Fuarda yorulmuş....:queen:
alper sen bittin yandın pazar günü kaçacak delik ara kendine manken ha:bounce: :queen:
a ) yeni katilan birisi gelmis anlamadan dinlemeden onlar pazar gelir diye adami gondermisler (hadi bunu anladim olabilir)
Kimdi hocam o :queen:
25 karakter
arkadaslar saka bi yana ben anatolia ya gidilmesin derim, neden mi;
a ) yeni katilan birisi gelmis anlamadan dinlemeden onlar pazar gelir diye adami gondermisler (hadi bunu anladim olabilir)
b ) motogp izlemeye gittik yarisin baslarindan itibaren 15 dakkada bi acin dedik yani ben sormaktan utandim o derece :mrgreen: actiklarinda basin toplantisi vardi (mankenler gittikten sonra ) ,
c ) icecekleri bile biz servis yaptik o derece sallamadilar yani. onlar para oduyo biz bedava mi yiyip iciyoruz orda onu da anlamis degilim, yaris izlemeye gitmisiz tas catlasa 100 mt2 lik alanda 3-4 kisisin en azindan bi kanali ac o da mi zor :farao:
simitciden simit almaya gidiyorsun o bile hangisi diyo suralar yeni geldi diyo yani ilgileniyo anlatabildim mi :mrgreen: toplantiya gelirim ama oyum oradan yana degil
Ümmet Abi'nin bildiği mekan olmasıyla yazdım orayı. Son kez gideriz bir daha da gitmeyiz istemezseniz. Sayımız biraz artsa güzel pazarlıklar yapılır da herkes toplantılara her hafta gelemiyor, öyle bir sıkıntımız var. Motur ile biz %30'lara varan indirim yaptırtıyoruz gittiğimiz mekanlarda.
arkadaslar saka bi yana ben anatolia ya gidilmesin derim, neden mi;
b ) motogp izlemeye gittik yarisin baslarindan itibaren 15 dakkada bi acin dedik yani ben sormaktan utandim o derece :mrgreen: actiklarinda basin toplantisi vardi (mankenler gittikten sonra ) ,
c ) icecekleri bile biz servis yaptik o derece sallamadilar yani. onlar para oduyo biz bedava mi yiyip iciyoruz orda onu da anlamis degilim, yaris izlemeye gitmisiz tas catlasa 100 mt2 lik alanda 3-4 kisisin en azindan bi kanali ac o da mi zor :farao:
simitciden simit almaya gidiyorsun o bile hangisi diyo suralar yeni geldi diyo yani ilgileniyo anlatabildim mi :mrgreen: toplantiya gelirim ama oyum oradan yana degil
Arkadaslar kısmetse bende pazar saat 14:00 de oradayim. Motorumla gelmeyi cok isterim, ama bakalım hava izin verirse