Ankara'dan merhaba

Selam arkadaşlar,benim motor sevdamın hikayesi şöyle başladı.
32 yaşındayım.Motor tutkum ortaokul son sınıfta başlamıştı.Hergün babama motor alması için yalvarırdım.Birara hatta bakmıştık bile motorlara.Babamı fikrinden döndüren muhasebecimiz haluk abi olmuştu.Kendisinin MZ marka motoru vardı.Babama tehlikeli olduğunu, dizlerinde romatizma başladığını vs.vs.. anlatarak babamı caydırdı.Babam ehliyetini alınca araba alırım dedi.Ben motor dedim.Derken ısrarlarıma sert tepkiler verince bende daha fazla üstelemedim.Fakat hep içimde bir uhde olarak kaldı.18 yaşında ehliyetimi aldım.Yazın tatile gitiğimde hemen motor kiralayıp gezerdim.Derken askerlik evlilik iş hayatına hızlı bir giriş derken bu güne geldim.Taki geçen gün kalorifercim bir tane scooter alıp gelinceye kadar.Çin malı 12 taksitle 2.000 ytl.ye almış.Hemen evin önünde bir kaç tur attım sanki içimde küllenmiş olan köz üzerine benzin serpilmişcesine alevlendi.Evin önünde çocuklarımıda gezdirdim,onlarında çok hoşuna gitti.Baba ne olur bizde alalım deyince kafamda şimşekler çaktı.Dedim tamam çocuklar alacağız dedim ben ve çocuklarım sevinçten uçuyorduk.Doğru büyükbabalarının yanına gittik.Görünce şaşırdı.Kimin diye sorunca kalorifercinin dedim. seninde olur deyince artık motoru almama eşimden başka hiçbir engel kalmadı.Eşim sanki kendisini aldatıyormuşum gibi şiddetle karşı çıkıtı.Tabi beni bu saatten sonra kim tutar.Hemen internetten ve motosiklet satıcılarından araştırmaya başladım.yaklaşık 15-20 günlük bir araştırmadan sonra honda cbf 150 ye karar kıldım ve aldım.Tüm aksesuarlarınıda aldım(Mont,pantolan,bel koruma,eldiven,kask) Arkasından ehliyete müracat ettim.Yarın direksiyon sınavı var onuda verdikten sonra ehliyet işide tamam.Şimdi cbf 150'im 150 km.de iken transalp mi? varadero mu? karar veremiyorum.cbf 150 altımda mobilet gibi kaldı hem hız bakımından hemde benim boyum bakımından.(boy:1,88)Bu kadar kolay olduğunu bilseydim direk cbf 250 veya 500 den başlardım.Esasında honda nın cbf 500 lüğünü alacaktım ama sırf ön farının yuvarlak olmasından dolayı almadım.
Evet arkadaşlar benim motor sevdam böyle başladı.Kafanızı ağrıttım ise kusura bakmayın.Herkese selam ve saygılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin:) Pazar Günü Ankara-Anatolia" da saat 14:00 da Anatolia Cafede Buluşacağız Ankara Mt Olarak Bekleriz. Senide aramızda Görmek Mutlu eder.

İçerdeki coşkuyu yazıdan anladım valla:cherry: Bu saatden sonra seni kimse tutamaz.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Hoşgeldin ayrıca.:)

Gerçekten gelmeyi çok isterim fakat yazımda da belirttiğim gibi yarın a2 ehliyetin direksiyon sınavı var ehliyeti cebime koymadan yola çıkmak istemiyorum.Cezası malum.İnşallah ehliyeti aldıktan sonra görüşürüz.
Selamlar.

hosgeldiniz..
guzel hikayeymis..

kritik kisim bu sanirim..:

18 yaşında ehliyetimi aldım.Yazın tatile gitiğimde hemen motor kiralayıp gezerdim.Derken askerlik evlilik iş hayatına hızlı bir giriş derken bu güne geldim.Taki geçen gün kalorifercim bir tane scooter alıp gelinceye kadar.Çin malı 12 taksitle 2.000 ytl.ye almış.Hemen evin önünde bir kaç tur attım sanki içimde küllenmiş olan köz üzerine benzin serpilmişcesine alevlendi.Evin önünde çocuklarımıda gezdirdim,onlarında çok hoşuna gitti.Baba ne olur bizde alalım deyince kafamda şimşekler çaktı.Dedim tamam çocuklar alacağız dedim ben ve çocuklarım sevinçten uçuyorduk.Doğru büyükbabalarının yanına gittik.Görünce şaşırdı.Kimin diye sorunca kalorifercinin dedim. seninde olur deyince artık motoru almama eşimden başka hiçbir engel kalmadı.Eşim sanki kendisini aldatıyormuşum gibi şiddetle karşı çıkıtı.Tabi beni bu saatten sonra kim tutar.Hemen internetten ve motosiklet satıcılarından araştırmaya başladım.yaklaşık 15-20 günlük bir araştırmadan sonra honda cbf 150 ye karar kıldım ve aldım.Tüm aksesuarlarınıda aldım(Mont,pantolan,bel koruma,eldiven,kask) Arkasından ehliyete müracat ettim.Yarın direksiyon sınavı var onuda verdikten sonra ehliyet işide tamam.Şimdi cbf 150'im 150 km.de iken transalp mi? varadero mu? karar veremiyorum.cbf 150 altımda mobilet gibi kaldı hem hız bakımından hemde benim boyum bakımından.(boy:1,88)Bu kadar kolay olduğunu bilseydim direk cbf 250 veya 500 den başlardım.Esasında honda nın cbf 500 lüğünü alacaktım ama sırf ön farının yuvarlak olmasından dolayı almadım.

pazar ekipcek toplaniyoruz.. bekleriz sizi de..

[Ankara] 18 Mart Pazar 14.00 Anatolia Cafe

selamlar..

Shakulin

kuvajg5.jpg

hoşgeldin arkadaşım bende ankardan ahmet bi ara buluşup toplu bir geziye çıkalım artık kına geldi trafikte tanınmak istiyoruz

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok samimi paylaşmışsınız teşekkürler , ufak gelmiş olabilir ama yinede güzel başlangıç olmuş , kazasız belasız inşallah ,

toplantılara motorsuz gelenlerimiz de oluyor , bekleriz

iyi etmişsiniz 150 ile başlamakla yavaştan yükselmek en hayırlısı...
kazasız belasız kullanın emi...
bu arada çocuklarınızı gezdirirken onları da tam takım giydirmeyi unutmayın lütfen :)
güle güle kullanın

Hoşgeldiniz. Cbf150 de biraz daha tecrübe etmenizin hiç bi zararı olmaz. Unutmayın motoru yerinden kaldırmak sürmek değildir:)

Motosiklet sevdanız umarım hiç bitmez. Kazasız sürüşler...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar