İstanbul MT Çanakkale Kampçılar

darkdıamond su an bellı degıl
:)
yarın bakıcaz sanırım tek bulusma noktası olur dıye dusunuorum,senın malzeme durumun neydi..

Ah be kardeşim,sıfır:) Şu anki sağlık durumum sebebiyle en azıdan kapalı biryer lazım ama olanada razı olucaz.Şu sıralar "Volkan Konak" dinleyen biri olarak,çık gel deseniz gelirim.:cherry:

DARKDIAMOND

Abi bence durumundan emin ol... sonra www.ido.com.tr 'den önceki sayfadaki bilgilere göre rezarvasyon yaptır... Bak hava soğuk olacak durumun kötüleşmesin sonra :silent: Çok üşüyeceğiz Çanakkalede gece :queen:

Malzemeleri sen dert etme biz ayarlarız :wiinkk: Sen yeter ki durumundan emin ol :cat:

karşıya nasıl geçeçegiz ki her saat başı geçiş oluyo mu ki? yarın sabah yola çıksam istanbul siz ne zman yola çıkıyosunuz?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
C37 ve SOL TARAFI (Yeşil olanlar)[/I]
Not: C37'nin sağ tarafından rezerve etmeyiniz :wiinkk:

Feribotla dönüş iyi fikir bende biletlerimi aldım. Sanırım görkemin rezerve ettiği yeri aldım :cherry:
Çanakkale- Bandırma arası yol durumunu bilen var mı ?
Görüşmek üzere

benı uyandıran arkadasa tesekkurler acıl ısım vardı uyuyakalmısım:D

bulusma yerı..mahmutbey gıseler onerısı geldı
mahmutbey gıseler neresı ben bılmedıgım ıcın bısı soleyemıorum
yolumuzun ustu sanırım
kım oturuyo o tarafta?

uyandırdığım için üzülmüştüm ama şimdi sevindim hadi ama şu avrupa yakası buluşma noktası ve saatini yazın artık. 2. köprüden devam edin mahmutbey gişelerde buluşalım kınalıya kadar gidip kınalı çıkışından tekirdağ yaparız

Motosikleti
Pcx
arkadaşlar
anadolu yakası katılımcıları
1. köprü girişindeki geniş alanda 5.30 da mı 6.00 da mı buluşuyor ?
acil cevap bekliyorum..
bu arada benim artçı gelmeyecek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avcılardansın sanırım bende beylikdüzü eğer uygun bulursan sabah birlikte çıkarız ilker ?

Arkadaşlar bilet almayanların da bilet alabilmesi için Sirkeci arabalıvapur iskelesinde buluşmayı teklif ediyorum!!!

Oradan yenikapıya hareket edilecek , bileti olmayanlara bilet alınacak ve e-5'e çıkılacaktır! UNUTMAYIN BILETI OLMAYANLAR BIZIMLE DONEMEYECEK
Bilet almayacaklar var ise başka bir buluşma noktasında buluşup E-5'te bize katılabilirler!!! Mesela Beylikdüzü ve Avcılar bölgesi için Beylikdüzü Bauhaus'da durabilir sizinle buluşabiliriz.

Buluşma saatini 6.00 öneriyorum.

Feribotla dönüş iyi fikir bende biletlerimi aldım. Sanırım görkemin rezerve ettiği yeri aldım :cherry:
Çanakkale- Bandırma arası yol durumunu bilen var mı ?
Görüşmek üzere

Hömm :queen: Benimki hala rezerveli ama :bounce: Şimdi almaya gidiyorum
Sen de bizimle dönüyorsun sanırım ne güzel abi :cat:

Son düzenleme:
dostlar neden kimse köprü çıkışından sonraki güzergahı yazmıyor. eğer E5 ten gidecekseniz avrupa yakası beylikdüzü tüyap önünnde belli saatte buluşalım yok E6 dan gidilecekse belli saatte mahmutbey gişelerde buluşalım. hadi anadolu yakası saat ve rota bildirin artık. bu grubun bir lideri yokmu. unfortunate dostum hertürlü uyar telefonum 5337145554 ararsan buluşuruz.

ilkerkoparal

Istersen zahmet etmeyip bir yukarıdaki mesajı oku...

Beylikdüzü ve Avcılar bölgesi için Beylikdüzü Bauhaus'da durabilir sizinle buluşabiliriz.

Haftalardır bas bas bağırıyorum haala bu grubun lideri yok mu diyorsun... Ben lider değilim ama bazı şeyleri düzenliyorum.... Sen bilet aldın mı Bandırma vapuru için yoksa dönüşte e-5'ten mi döneceksin???

evet arkadaslar lıdere ıhtıyac yok zaten
bız bole yapıoruz sadece:)
ılk sayfada bulusma yerlerı harıc her yer yazıo
bulusma yerlerıde kımse gelıp gelmeyecegını bu topıke yazmadıgı ıcın yazılmamıstı

sabah sırkecı arabalı vapur ıskelesı 6 630da teker doner
sorakı bulusma beylıkduzu bauhaus nekadar surer sırkecıden bılmıorum gercektende

ist anadoluyakasında gelenler nerde buluşuyo sirkeci araba vapuru iskelesindemi mahmuy bey gişelerindemi kardeşim şunu aslı nedir yazın yada butlf cagrı atın ben ara yım allah aşkına 0537 436 46 07:(

ist pendikten gelen yok mu arkadaşlar pendikliler bukonuya duyarlı olalım

Son düzenleme:
okuman yokmu arkadasım

sabah sırkecı arabalı vapur ıskelesı 6 630da teker doner
sorakı bulusma beylıkduzu bauhaus

nekadar surer sırkecıden bılmıorum gercektende

sagol kardeş kusu kalma her kez birtelden calıyo oyüzden kafam karız tı bir önder olsa daha güzel olacak eminim

Kimler Gelio Kampci Olarak Eksikleri Olan Varmi Yazsin Ona Gore Malzeme Alincak
..

hadi bakalım allah iniş takımlarınıza zeval vermesin iyi yolculuklar beyler bayanlar
bende durumları ayarlarsam pazar yola çıkıcam orda görüşürüz inşallah :)

ISTANBUL MT SON CAGRI

Buluşma 6:00'da SIRKECI ARABALI VAPUR ISKELESINDE!!!
Oradan hareket YENIKAPI DENIZ OTOBUSLERINE ; çünkü dönüş için bileti olmayanlara bilet alınacak!!! (35Ytl)
Sonrasında E-5'e çıkılıp son buluşma noktası olarak yaklaşık 7:00'da BEYLIKDUZU BAUHAUSE'da olunacak...

Diğer detaylar ana sayfada yazmaktadır!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar