[Antalya - MT]

2005 de motosikletle kaza yapmıştım.Sol bacağımda platin var.Yağmur yada soğukta sakıncalı oluyor.Hava açık olsaydı da gidebilseydim.:)

Artık başka gezilere:)

ve benim motor yatmaz .Yatmasına izin vermiyorum :mrgreen:

sonix nerelerdesin abicim sen?

AMAN DİSHY DİKKAT ET KENDİNE ZATEN KAÇ TANE BAYAN ARKADIŞIMIZ VAR SİTEDE SAYILISINIZ WALLA.HEMŞERİLERİM BENİM ANTALYAYA GELECEĞİM YAKIN ZAMANDA MOTORLA İZMİRDEN BASIP 2-3 SAATTE GELMEYİ PLANLIYORUM AKSİ BİŞİY ÇIKMAZSA.TOPLANTILARI NEREDE YAPIYORSUNUZ Bİ GELİP GÖREYİM HEMŞERİ MT'Yİ!!!

Sen gel gerisi kolay :) :wiinkk: :wiinkk:

satılık

selam arkadşlar cbr125 r repsol modeli ikinci el burda satan varmı temiz bitane arıyoruz ikinci el antalyada olmak şartıyla.bilen duyan varsa haber etsin.

selam,
yarın akşam üzeri hayırlısıyla motosikletimi teslim alıyorum, garajımı da yaptırdım, sıra geldi bol bol pratik yapıp tecrübe kazanmaya :)

bu arada arabanın motorunu açmak için bazı yöntemler vardır motor için de bu tür teknikler var mı acaba?

ilk 300-500 km de fazla yüklenme.daha sonraları bulduğun düz yolda ayarını fazla kaçırmadan bas.:mrgreen:

Ben böyle yaptım.Çokta iyi oldu.İlk tavsiyem devamlı 50-100 km lik bir yol yapsan daha yi olur.

havalar tekrar ısınacakmış hafta sonunda, ne güzel motorla gezmek için güzel bir fırsat. bu arada bu hafta sürekli motosiklet durdurup kontrol yapan polis görüp durdum acaba niye birden bu kadar yoğunlaştı kontroller bilgisi olan var mı?

havalar tekrar ısınacakmış hafta sonunda, ne güzel motorla gezmek için güzel bir fırsat. bu arada bu hafta sürekli motosiklet durdurup kontrol yapan polis görüp durdum acaba niye birden bu kadar yoğunlaştı kontroller bilgisi olan var mı?

evet kontroller halen devam ediyor biz çarşamba günü merkaz bankasının arkasında önümüzü yunuslar kesti duruttu kontrol var dediler.arabanın ön kapı ve arka kapı camlarındaki filmleri orada söktürdü bize.:pale: eksoz kontrolu v.s sonra geçtik.

bugün ilk defa uzun süreli motora binme fırsatım oldu, 3 saat kadar gezdim motorumla :)
hala ellerim ağrıyor galiba biraz sıkı tutunmuşum motora :p
ama şunu anladım motorlu bir hayat çok güzel OLACAAAAAAAAAK:queen: :flower:

...

beyler uzun yazamdır yazan çizen yok antalya da sınız havalar da iyi hakkını verin oranın yazın bi geleyim antalyaya hiç boş bırakmayacağım sokakları....

ben görgüsüzün motoru olmuş hesabı:p her gün geziyorum ve öğrenmeye çalışıyorum motoru. hatta bugün duvara nasıl toslanır onu çalıştım biraz:pr: neyse ki ufacık bir sıyrık ve küçük bir morlukla öğrendim olayı :mrgreen:

gerçekten havalar güzel bir de ehliyeti alınca daha rahat gezicem, şimdilik biraz korkuyorum malum cezası yüksek ama mayıs sonu kısmetse alıyorum ehliyeti.

Oooooooo Hüsooooo hayır mı ne iş :p :mrgreen:
Yarın görüşürüz, öptümmmmmmmmm :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar