1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walla göztepeden gelen olursa ve beni alabilen olursa gelmeyi isterim hatta alan olursa dark abi ile kahvaltıya bile giderim :)

Delipoyraz her şekilde yanındayım. Beni listeye eklemeni rica ediyorum. 007 nin söylediği gibi Eyüp Çocuk Yuvasına götürdüğümüz kırtasiye malzemeleri önce yönetim odasına konuldu. Ancak daha sonraki dialoglarımızda bu malzemelerin öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dağıltıldığının teyidini birebirde çocuklardan aldık. Herkesin içi rahat olsun yapılan yardımlar yerini buluyor.:)
Bu arada yapabileceğim birşey varsa lütfen özelden mesaj at ...
Böyle güzel bir organizasyona önayak olduğun için ayrıca seni kutluyorum :rendeer:

ablam bi alileden bi kişi yeter dedi sanırım soylemedi bana :salut:
eger ogune kadar liste dolmazsa bende gelmek isterim:pale:
fasulyeden benide yazın:queen:

kırmızı;599396' Alıntı:
ablam bi alileden bi kişi yeter dedi sanırım soylemedi bana :salut:
eger ogune kadar liste dolmazsa bende gelmek isterim:pale:
fasulyeden benide yazın:queen:

ne demek o yaaa... seni çocukların görmesi gerek, neşe kaynağısın mutlaka seni de bekliyorum... sevgiler :rendeer: :rendeer: :rendeer:

ok ya evet gelmezler
hem sabah sabah deniz kenarında menemenle kahvaltımı olurmuş:queen:

aaaa !!!! çınaraltı yediğim en güzel menemenleri yapar yahu.keşke sucuklu yumurtalarıda güzel olsa ama gerçekten başarısızlar o konuda :pr: bende warım o gün. 7. olarak kırmızının altına parkedin bakalım ismimi :)

aaaa !!!! çınaraltı yediğim en güzel menemenleri yapar yahu.keşke sucuklu yumurtalarıda güzel olsa ama gerçekten başarısızlar o konuda :pr: bende warım o gün. 7. olarak kırmızının altına parkedin bakalım ismimi :)

evet ya sucuklu yumurtayı çok ciği getiriyorlar
bende bu sefer o nefis melemeni deniyiyim bari:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gez.Katılamasam da tam destek......Süpersiniz.....:cat:

evet kahvaltı için varmı artırannnnn:queen:

Evet arkadaşlar; İstanbul MT olarak çocuk yuvasına yapacağımız bu ikinci ziyaret olacak.:cat: Geçen organizasyonda destek olan ya da siteye o sıralar giremediğinden haberi sonradan olup bu önemli organizasyonda yer alamadığı için üzülen bütün arkadaşlarımızı Üsküdarda ki kardeşlerimizi sevindirmek için destek olmaya çağırıyorum...

Bu arada dostdark'ın önerisi de oldukca cazip gözüküyor. Sonercim ben de menemen isterim...:wiinkk:

Ayrıca Kaiser tıp bayramını kutlarım :rendeer:

çok güzel arkadaşlar.destekliyorum hepinizi.ben de inşaallah en kısa zamanda aranıza katılacağım.

sağol hande,bugün ikramları yemekten 1 kilo aldım heralde :) akşam bile hastalarım baklava getiriyolardı saolsunlar.
gördün mü dostdark kahvaltıda menemen mi yenir dedin,herkes menemene hücum ediyo,sen dahil.bide yeseniz neler olucak :)

@vınvın

Hande kardeş bilgiler için saol... Senin yardımların olursa daha çabuk sonuca gidilir diye düşünüyorum...:)

Rica ederim. Delipoyraz'a elimden geldiğince yardımcı olacağım. Sizin de desteğinizle yine kardeşlerimizi mutlu edecek bir gün yaşayacağımıza eminim...:rendeer:

sağol hande,bugün ikramları yemekten 1 kilo aldım heralde :) akşam bile hastalarım baklava getiriyolardı saolsunlar.
gördün mü dostdark kahvaltıda menemen mi yenir dedin,herkes menemene hücum ediyo,sen dahil.bide yeseniz neler olucak :)

Aşkolsun Önder. Taş mı atıyorsun şimdi bana. Tamam biz de senin hastalarındanız ama baklava börek getirmeyi düşünemedik:pr: :pr: :pr:
Ama sor bir niyee... Kilo almanı istemedik de ondan doktorcum :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
ahh hande senin bu düşünceli halinde olmasa ben salardım göbeği fln :) tabiki taş atmıyorum,senin düşünüp kutlaman yeter.çok naziksin

tebrikler

dogrusu gelmeyi bende çok isterdim, daha once bende çocuk yuvasına ziyarete gitmiştim doğrusu çok anlamlı cocukların gozlerindeki mutluluk anlatılmaz gitmeyen bilemez

süperrrrrrr hande müjde li haber için sağol:) organizasyonu düşünen arkadaş'da sağolsun oradayız koşa koşa hemde.............

şu topiği bi güncelleyelimde dün görememiş arkadaşlarımız varsa, aramıza onlarıda alıp gidelim... :cat: :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar