Delipoyraz her şekilde yanındayım. Beni listeye eklemeni rica ediyorum. 007 nin söylediği gibi Eyüp Çocuk Yuvasına götürdüğümüz kırtasiye malzemeleri önce yönetim odasına konuldu. Ancak daha sonraki dialoglarımızda bu malzemelerin öğrencilerin ihtiyaçlarına göre dağıltıldığının teyidini birebirde çocuklardan aldık. Herkesin içi rahat olsun yapılan yardımlar yerini buluyor.
Bu arada yapabileceğim birşey varsa lütfen özelden mesaj at ...
Böyle güzel bir organizasyona önayak olduğun için ayrıca seni kutluyorum :rendeer:
kırmızı;599396' Alıntı:ablam bi alileden bi kişi yeter dedi sanırım soylemedi bana :salut:
eger ogune kadar liste dolmazsa bende gelmek isterimale:
fasulyeden benide yazın:queen:
ok ya evet gelmezler
hem sabah sabah deniz kenarında menemenle kahvaltımı olurmuş:queen:
aaaa !!!! çınaraltı yediğim en güzel menemenleri yapar yahu.keşke sucuklu yumurtalarıda güzel olsa ama gerçekten başarısızlar o konudar: bende warım o gün. 7. olarak kırmızının altına parkedin bakalım ismimi
![]()
aaaa !!!! çınaraltı yediğim en güzel menemenleri yapar yahu.keşke sucuklu yumurtalarıda güzel olsa ama gerçekten başarısızlar o konudar: bende warım o gün. 7. olarak kırmızının altına parkedin bakalım ismimi
![]()
@vınvın
Hande kardeş bilgiler için saol... Senin yardımların olursa daha çabuk sonuca gidilir diye düşünüyorum...![]()
sağol hande,bugün ikramları yemekten 1 kilo aldım heraldeakşam bile hastalarım baklava getiriyolardı saolsunlar.
gördün mü dostdark kahvaltıda menemen mi yenir dedin,herkes menemene hücum ediyo,sen dahil.bide yeseniz neler olucak![]()
kırmızıdan ses yok. ona kokoreç desek hemen atlardı ama![]()