honda cbr 125r :cat:
1 yıldır ramzey racing 150 kullanıyorum.fazlasıyla memnunum sende memnun kalacaksın.15 hp gücü ve 165-170 km/h hızı var.oldukça kaliteli.bence onu al.honda cbr 125'i aratmaz emin ol. AMA honda'nın kalitesine diyeceğim yok. onu kullanmadığım için bilemiyorum.ama aralarında pek fark olduğunu sanmıyorum.ama sen yinede honda al.HONDA,KAWASAKİ ve YAMAHA'dan şaşmamak lazım.onlar en iyileri.arkadaşlar ehliyeti alana kadar motorumuda almayıp beklemeye karar vermiştim ve iyiki böyle yapmışım çünkü cbr125 düşünüyordum ama 4500ytlyi hak edecek kadar görünüşlü değil motora lafım yok çünkü benimde hedefim cbrdı ama ramzey 150cc hoşuma gitti tabi honda kalitesi yok sıvı soğutma yok görütüdede fark yok ama 3425 ytl fiyatıda fena değil bence bide kanuni 200 race var
1 cbr 125
2 ramzey 150 racing
3 kanuni racer 200
aralarında kaldım kanunin fiyatını bilmiyorum ama 4000ytleden fazlada para vermek istemiyorum sizce hangi motoru tercih etmeliyim
:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:
ramzey 150 racing ile ilgili bilgi almak ustalarımızla görüsmek için www.akbulutotomotiv.com adresinden bilgi alabılırsınız m.t üyelerine ayrıyeten%5 indirim yapılıyor selamlarımızla
ramzey 150 racing ile ilgili bilgi almak ustalarımızla görüsmek için www.akbulutotomotiv.com adresinden bilgi alabılırsınız m.t üyelerine ayrıyeten%5 indirim yapılıyor selamlar
1 yıldır ramzey racing 150 kullanıyorum.fazlasıyla memnunum sende memnun kalacaksın.15 hp gücü ve 165-170 km/h hızı var.oldukça kaliteli.bence onu al.honda cbr 125'i aratmaz emin ol. AMA honda'nın kalitesine diyeceğim yok. onu kullanmadığım için bilemiyorum.ama aralarında pek fark olduğunu sanmıyorum.ama sen yinede honda al.HONDA,KAWASAKİ ve YAMAHA'dan şaşmamak lazım.onlar en iyileri.
forumda art nıyet aramak oldukca yanlış olur burda üyelerimize bilgi verirken özelikle alternetifleri sunarız ramzey bizim babamızın markası degıl hondada degil önemli olan bazı seyleri abartma yönüne karsıyız netıce para meselesidir herkes 5000 ytl veremeyecegıne göre 1500 veya 2000 ytl verende motora bınsın tabıı burda 5000ytl malın rahatlıyle 1500 ytl malın rahatlıgı bır olmayacak ama hiç olmazsa müsteri madur olmasın biz bu konuda ramzey üsküdar olarak elımızden gelenleri yazdık herkesin düsüncesine saygımız var bu konuda tüm :motor tutkunu arkadaslara hos forumlar diliyoruz bu arada m.t üyelerine %5 indirimimiz devam ediyor....![]()