Tüm Dostlara Merhaba

Sizlerin arasına Beers ta katıldım ilk defa.Sevgili jasmine'nin sayesinde.Ben yeni bir motor tutkunuyum.Bu yaz önce A2 belgem sonrada motorum olacak.Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Demekki bu kadar sıcak bu kadar samimi insanı bır arada olabiliyormuş.Teşekkürler jasmine teşekkürler dostlar.Bundan sonra fırsat buldukca aranızdayım.

hoş geldiniz umarım forumda kalıcı olursunuz:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Hoşgeldin Kerimciğim ,bende oldukça uzun zamandır ara vermiştim buraya ama beer s da gördüm ki bir arada olmanın zamanı gelmiş artık bende gezi ve aktivitelerde yeniden aranızda olacağım. Bu arada Sevgili Kerim kendisini eksik tanıtmış ben tamamlayayım bari :)
kendisi 68 yaşında olup,Uganda da yaşamaktadır klasik bir bilgisayarcıdır ama müthiş bir web tasarcımcıdır ( bizzat denedim 3 site yaptırdım mükemmel)
ama en önemlisi benim canım arkadaşımdır :) tekrar hoşgeldin cnm.

Tesisatci Pardon Bilgisayarci Geldi

Hoşgeldin Kerimciğim ,bende oldukça uzun zamandır ara vermiştim buraya ama beer s da gördüm ki bir arada olmanın zamanı gelmiş artık bende gezi ve aktivitelerde yeniden aranızda olacağım. Bu arada Sevgili Kerim kendisini eksik tanıtmış ben tamamlayayım bari :)
kendisi 68 yaşında olup,Uganda da yaşamaktadır klasik bir bilgisayarcıdır ama müthiş bir web tasarcımcıdır ( bizzat denedim 3 site yaptırdım mükemmel)
ama en önemlisi benim canım arkadaşımdır :) tekrar hoşgeldin cnm.

Yasemin

benı sağ olsun klasik tesisatcı gibi tanıtmış.Evinizde bozulan tesisat şeyy bilgisayar varsa benı arayım:queen: şaka bir tarafa işim web tasarımı ama adımız çıkmış işte bir defa ne yaparsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar