- Motosikleti
- Harley Davidson Softail 107
- Konu Yazar
sabah çalıştırmada jikleyi hiç kullanımıyorum, marşa basıyorum ve çalışıyor motor boştayken, test motoruda öyle mi?
Ben sabah ları jikleyi kullanıyorum, jikle açıp çalıştırıypr ve hareket ettikten hemen sonra kapatıyorum. Fakat benim sabah dediğim saat 06,30
bunun yanında akşam 25km lik bir yoldan eve gelince garajda boşa alıyorum, park ederken motor kendiliğinden stop ediyor, bu da garibime gitti, sıcak motor boşta niye stop eder ki?
Sanırım senin motorda rodajda şu an, ilk bakımda karbiratör ayarları yapıldıktan sonra herhangi bir sorun kalmaz.
90km/h civarı titreşim başlıyor, 105km/h nin üzerine çıkmadım, max hız ne deneyebildin mi?
Rodajda olduğu için son hızı deneyemedim ama iyi bir rodajdan sonra yapacağı maximum hız 110 olur tahminim.
bi de gidondaki elcikler biraz ince ve üzerindeki şeritler elimi acıtıyor, daha konforlu bir elcikle değişmek lazım. test aracı da öyle midir?
Evet elcik üzeirndeki pütürlü yüzeyler sıkı tuttuğunda rahatsız edebiliyor, değiştirmeden önce deformasyon olmasını bekle bence. Belki yumuşar.
işçilik kalitesi hakkında düşüncelerin neler ?
Bence işçilik kalitesi iyi, ama fınıshıng dediğimiz son montajda bazı hatalar olabilir. Gidon somunu gevşemesi gibi.
Son düzenleme: