Ta en başında vardı konun...Görmedinmi resimlerini?....Asıl hayırsız sensin...Adam nerelerden gelmiş gitsene len fuara?...
İstanbulda olsam hergün giderdim.....Şansınızı değerlendiirin yaaa...r:
r:
komşu ambardaki darı tatlı gelirmiş...napim len gidip...bak hava orta vaziyette...ama kalkıp gidesim yok valla...
Metehan orda olsaydın tanışırdık abi fena mı olurdu![]()
el-cevab;Gültekin;596053' Alıntı:bu fuarda ybr 250 var mı?
Dün fuara uğradım. Bu akşam iş çıkışı da gideceğim. 17:30 - 20:00 arası orada olacağım. Oradan da fuarı kapatıp Bostancı Beers toplantısına gideceğiz. Bugün motoruma son binişim, yarın sabah servise götüreceğim grenajlar sökülecek. Yarışlara 2 aydan az kaldı, aleti yarış için hazırlamaya başlıyoruz. O yüzden yarın benim makinayı son defa görebileceksiniz. Tabi yarışlara gelirseniz o ayrı :mrgreen:
Valla Erkin, kullandığım motorun esas zevkini piste çıkartıyorsun. O yüzden herşeyi gözden çıkarttım. Yarış takımı kurduk, sponsorumuz da var. Tüm sezon yarışmayı düşünüyorum, eğer aksi bir durum olmazsa. Antremanlar başlasın tüm detayları, resimleri, neler yaptığımı çok detaylı bir şekilde anlatacağım. Zaten bu sene forumda yarışlar ile ilgili özel bölüm de açılacak. Ben 5-6 aydır bu işle çok yoğun şekilde uğraşıyorum. Grenajları da kendim yapıyorum.boy abi sen simdi o sifir ayarinda motorla yarislara mi gircen
Aldigin gunden beri gozun gibi baktigin motorla yarislara katilmaya karar vermene cok sasirdim. Sanirim baya bir yipranicak senin 1000RR
Ne diyim allah kaza bele vermesin kardes bol sans dilerim Burasi yeri degil ama biraz bizi bilgilendirirsen sevinirim nasil degisiklikler yapilcak motosikletinde ( grenajlarin sokulmesi disinda) silik lastikler vs ? Bunun yaninda kac yarisa katilmayi dusunuyorsun butun bir sezona mi?

@Pizza
Valla Erkin, kullandığım motorun esas zevkini piste çıkartıyorsun. O yüzden herşeyi gözden çıkarttım. Yarış takımı kurduk, sponsorumuz da var. Tüm sezon yarışmayı düşünüyorum, eğer aksi bir durum olmazsa. Antremanlar başlasın tüm detayları, resimleri, neler yaptığımı çok detaylı bir şekilde anlatacağım. Zaten bu sene forumda yarışlar ile ilgili özel bölüm de açılacak. Ben 5-6 aydır bu işle çok yoğun şekilde uğraşıyorum. Grenajları da kendim yapıyorum.
Al bak motorun son hali bu şekilde :