[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

Bu arada bildiğim ,gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bir MT organizasyonuydu bu.Bahsi geçen grup ve yöneticisiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi akşam olmuş :cat:

Yaa herkaz nerdee
resimnleree bakacakmıyız:pale:
Konu dışı ama bugün fuardaydım
MT stantına uğradım ve gelişmiş sürücü kursu İbrahim gel vatandaş gell anahtarlığa gel diyordu:queen:
pic0340smallad2.jpg

Neyse para vermeden cebime bitane indirdim ve resim çektirdik
İbrahim ve Barış abiyle:rendeer:
pic0341smallhf1.jpg

dün gece resimleri için herkez toplandı mı:queen:

Devammmıııı:queen:
pic0202smallhz4.jpg

Çok acı ama buda orada para yardımı isteyen bir......kardeşimiz.....oğlumuz...........canımız
pic0204smallfb8.jpg

pic0205smallkw7.jpg

Dostdark fotolar çok güzel çıkmış. ellerine sağlık... Senin kadar çeken olmadı sanırım :)

Teşekkür ediyorum....

Kimse dostdark kadar foto cekemez!!! :) bak tüm toplantılara, hep o dur! MT istanbul fotocusu o :p

Yaw bu resimlerde manken-model kızlar mı var nee????

MT: En güzel motrocuların buluştuğu site :queen:

Yaw bu resimlerde manken-model kızlar mı var nee????

MT: En güzel motrocuların buluştuğu site :queen:

Levent bunlar canlı değil ben mahsuzcuktan montaj yaptım:p :queen:

Bak hepsii aslında erkek:queen:

pic0210smallgq7.jpg

pic0212smallmv4.jpg

pic0214smallbx1.jpg

pic0215smalllg6.jpg

Bu arada bildiğim ,gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bir MT organizasyonuydu bu.Bahsi geçen grup ve yöneticisiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

Son düzenleme:
Delii kaderrr:queen:
pic0216smallpy9.jpg

Elifim Yaseminim ve dierleri:)
pic0217smalldk7.jpg

işte o ufaklık
çoş şeker ya allah kurtarsın
pic0218smalltc8.jpg

Gülşahhh bitanedir
pic0219smallxb2.jpg

Özge ve ben
uçuk kaçık sıradışı ...............
pic0220smallfl8.jpg

Hande ve Yesemin uçuk ve çok tatlılar
pic0221smallrk9.jpg

Aydınım Ölmezim:Aydın Ölmez
pic0222smallsc0.jpg

Burcucuk ve Yasemincik
pic0223smallff0.jpg

Vedat burnunu karıştırma yaa:p
Kader de kopmaca:queen:
pic0224smallvc9.jpg

Yinemi sizzz:queen:
pic0225smallju0.jpg

:)
pic0226smallkt4.jpg

Kader yaa sen bitanesin:rendeer:
pic0227smallya0.jpg

çok haşin pozlar var aman allahım :D bu peril in fotolar öldürdü beni pırpır her yerde ya cbr 125 gibim valla :mrgreen:

Bitermi yaa:cherry:
Daha sizin resimler var:queen:
Erhan Barış ikilisi:cherry:
pic0232smallzi9.jpg

pic0233smallcg5.jpg

pic0234smallvk0.jpg

pic0235smallpq6.jpg

pic0236smalles5.jpg

pic0237smallog4.jpg

pic0238smallhb3.jpg

Garson arkadaş:queen:

pic0239smallkl5.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bütün yorumları okudum-bütün resimlere baktım kii herkes en az benim kadar eğlenmiş. Gece iyidi gerçekte-eski arkadaşlarla özlem gidermenin yanı sıra yeni arkadaşlarla da tanıştım. İşte gerçek MT budur dedim bir kez..

Sonercim resimler çok güzel ellerine sağlık..benim çektimlerimde vardı sanıyorum içlerinde ama sanırım daha eklediklerin tamamlanmadı beliyoruz:)))

gerçekten hemen hemen her resimde çımışım yaa-soner sağolsun en son hatırladığım kadarıyla 12 ye kadar çekmişti:))))

eski gazlama hatıralarımızı anarken-yeni motorumun ile de bunları yaşamak güzel olacak umuyorum...

güzel olan bu gece için en yakın dostlarımı tekrar sevdiğimi ve yeni arkadaşlarla tanışmaktan da keyif aldığımı söylemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haykırmakkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmm:cat:

valla bütün yorumları okudum-bütün resimlere baktım kii herkes en az benim kadar eğlenmiş. Gece iyidi gerçekte-eski arkadaşlarla özlem gidermenin yanı sıra yeni arkadaşlarla da tanıştım. İşte gerçek MT budur dedim bir kez..

Sonercim resimler çok güzel ellerine sağlık..benim çektimlerimde vardı sanıyorum içlerinde ama sanırım daha eklediklerin tamamlanmadı beliyoruz:)))

gerçekten hemen hemen her resimde çımışım yaa-soner sağolsun en son hatırladığım kadarıyla 12 ye kadar çekmişti:))))

eski gazlama hatıralarımızı anarken-yeni motorumun ile de bunları yaşamak güzel olacak umuyorum...

güzel olan bu gece için en yakın dostlarımı tekrar sevdiğimi ve yeni arkadaşlarla tanışmaktan da keyif aldığımı söylemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haykırmakkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmm:cat:

çıksan gene iyi poz vermiişin bir güzel muzip bir tavırla:p hani habersiz çekilen foton yok gibi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tartışma yaratmak istemiyorum ama ellerde içkilerle çekilmiş olan fotoları yayınlamasak daha iyi olur kanaatindeyim. aslında içki hiçbir fotoda olmazsa tam süper olacak.

Canimsın
işte bu Haykırmakkkkkkk:queen:
Daha ne resimler var:queen:
pic0240smallxd7.jpg

pic0241smallmw9.jpg

pic0242smallbk5.jpg

pic0243smallba3.jpg

tartışma yaratmak istemiyorum ama ellerde içkilerle çekilmiş olan fotoları yayınlamasak daha iyi olur kanaatindeyim. aslında içki hiçbir fotoda olmazsa tam süper olacak.

Bence sen konuşmasan çok süper olacak
canın mı çekti kanki:farao:

pic0244smallcx7.jpg

pic0245smallzb9.jpg

pic0247smalltk5.jpg

pic0248smalltz6.jpg

pic0249smallui5.jpg

pic0250smallyd7.jpg

pic0251smalliy9.jpg

pic0252smallwr1.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar