Bu arada bildiğim ,gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bir MT organizasyonuydu bu.Bahsi geçen grup ve yöneticisiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
ah metehandro 10yaz uğraşsan beni unutturamasın :queen:![]()
Dostdark fotolar çok güzel çıkmış. ellerine sağlık... Senin kadar çeken olmadı sanırım![]()
Teşekkür ediyorum....
Yaw bu resimlerde manken-model kızlar mı var nee????
MT: En güzel motrocuların buluştuğu site :queen:
Bu arada bildiğim ,gördüğüm ve duyduğum kadarıyla bir MT organizasyonuydu bu.Bahsi geçen grup ve yöneticisiyle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

valla bütün yorumları okudum-bütün resimlere baktım kii herkes en az benim kadar eğlenmiş. Gece iyidi gerçekte-eski arkadaşlarla özlem gidermenin yanı sıra yeni arkadaşlarla da tanıştım. İşte gerçek MT budur dedim bir kez..
Sonercim resimler çok güzel ellerine sağlık..benim çektimlerimde vardı sanıyorum içlerinde ama sanırım daha eklediklerin tamamlanmadı beliyoruz))
gerçekten hemen hemen her resimde çımışım yaa-soner sağolsun en son hatırladığım kadarıyla 12 ye kadar çekmişti)))
eski gazlama hatıralarımızı anarken-yeni motorumun ile de bunları yaşamak güzel olacak umuyorum...
güzel olan bu gece için en yakın dostlarımı tekrar sevdiğimi ve yeni arkadaşlarla tanışmaktan da keyif aldığımı söylemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haykırmakkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmm:cat:
Canimsınvalla bütün yorumları okudum-bütün resimlere baktım kii herkes en az benim kadar eğlenmiş. Gece iyidi gerçekte-eski arkadaşlarla özlem gidermenin yanı sıra yeni arkadaşlarla da tanıştım. İşte gerçek MT budur dedim bir kez..
Sonercim resimler çok güzel ellerine sağlık..benim çektimlerimde vardı sanıyorum içlerinde ama sanırım daha eklediklerin tamamlanmadı beliyoruz))
gerçekten hemen hemen her resimde çımışım yaa-soner sağolsun en son hatırladığım kadarıyla 12 ye kadar çekmişti)))
eski gazlama hatıralarımızı anarken-yeni motorumun ile de bunları yaşamak güzel olacak umuyorum...
güzel olan bu gece için en yakın dostlarımı tekrar sevdiğimi ve yeni arkadaşlarla tanışmaktan da keyif aldığımı söylemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haykırmakkkkkkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmm:cat:
tartışma yaratmak istemiyorum ama ellerde içkilerle çekilmiş olan fotoları yayınlamasak daha iyi olur kanaatindeyim. aslında içki hiçbir fotoda olmazsa tam süper olacak.