Motosiklet 2007 Fuarı Tüm Fotoları

eyong doğru diyorsun gerçekten teşekkürler skull a,pro sen eğlen diye yazdım olm ben kesin dedim bos bırakmaz:mrgreen:

fotoğraflar süper eline sağlık erhan abinin keşke bende orda olabilseydim :salut:
iş güç yüzünden burda çakıldık kaldık :pr:

buyrun vip dahil elimde mevcud yüksek makamlardan ulaştı elimize iş nedeniyle gidemiyorum allah kahretsin:salut: :salut: :bounce:

bugun ugrayamadım üzüldüm valla ya her gün gidecegim dedim ilk günden önce gittim açıldıgı gün gidemedim ama yarın mutlaka ordayım,beni tanıyan olurmu bak şimdiden söylüyorum hee..
(bu arada benim başlıkta güzel olmuş kim degiştirdiyse saolsun)

yarın saat 14.00 civarı ordayım,ilk kez bir fuara gideceğim meraklanmaya başladım:wiinkk:

Yeni montumla olan fotoğrafımı biri bana yollasa da beklemesem heyecan içinde :rendeer:
İbocum gelişim not kağıtları ciklet sarmak için çok idealmiş saolasın :queen:

acaba burda yazıp da fuarda birbirimiz görünce tanırmıyız,valla kimse çekinmesin ben sorarım herkeze ..
burda konuş fuarda konuşma olacak işmi ...

ikincisine ekibi toplayıp geliyoruz inşaallah.ümmet ağabeyle tanışmayı çok isterim.mt vstandına ani baskın yapacağız inşaallah

Yarın 11:00-12:00 arası fuara dalış yapıcam.İlk ve son durak bizim stand olur.Gördüğümlede tanışırım baştan söyliyim.:cherry:

Super Moderator
@Prometheus;
Bugün Mert'le dolaştık aradık fuarı, Oxtar satan yok:pale:

@starsailor;
resim072smallli4.jpg

Bekleriz fuara da, yoksa eylemlerimiz devam edecek:p

@Eyong;
Yalan bunların hepsi, stand sökük, bomboş duruyor, bir el atman lazım:cat:

Yeni fotoğrallar yolda...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar