ne yazcam bilmiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoşgeldiniz ::xblink:: ::xblink::

:bestmt: ::tutkuy::

[pankart] hoşgeldin Esra ..[/pankart]

kendini hiç tanıtmamışsın. esra motorsiklet tutkunu evli bir hanımdır. yengemizdir :) eşi adem'ede sevgiler. umarım kalıcı olursun tekrardan hoşgeldin aramıza

nerden tanıtcam bilmiyodum ondan yapamadım ama kurcaladıkca bulcam + ses geliyo + herkese selam + hoşbulduk + kalcam

BENİM İMZAM ÇIKMIYO :cyclopsan

AAAAAAAA ÇIKTI :bounce: BURDAKİ KUTUYA TIKLAMAK LAZIMMIŞ

:cyclopsan Aha Da Flood Korumasi Ne Demek Mesajlar BİrleŞtİrİlecek Neden Dİyo Bana Benİ Duyan Yok Mu HÜÜÜÜ ÜhÜ ÜhÜ ÜhÜ Ben YanliŞ BİŞeyler Yaptim Galİbaysaaa:pale:

Son düzenleme:
hoşgeldin aplacım. :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Adem abimizide kınıyoruz. Bir an Önce Yeni Bir motor alır işallah sana..

mesajlarınıza baklırsa geyikçi üyelere bir yenisi daha eklendi:queen: :queen:

sizi her türlü geyik kuzu buza keçi organizasyonlarına her topicte bekleriz:mrgreen:

bu arada hoşgeldin demeyi unuttum. hoşgeldin hoşgeldin bol geyikli mesajlar:queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mesajlarınıza baklırsa geyikçi üyelere bir yenisi daha eklendi:queen: :queen:

sizi her türlü geyik kuzu buza keçi organizasyonlarına her topicte bekleriz:mrgreen:

bu arada hoşgeldin demeyi unuttum. hoşgeldin hoşgeldin bol geyikli mesajlar:queen: :queen:

Son zamanlarda meteyle canımız sıkılıyodu....Eleman azaldı bayağı....Gelsinler gelsinler....

Hoşgeldiniz...Umarım kalıcı olursunuz...

benim cucu (koca) motoycu bekarlığımda bi motor alamadım annele babamda almadı komsunun motoru vardı ondan motorunu alıp bi tur binmek için 1.5 saat ağladığımı biliyorum (abartmıyorum) en son bıktım bende motoycuyu aldım daha karlı oldu bana önce motoy aldı sonra a2 aldı sonra motoyumu sattı baska motoy aldı sonya onuda sattı evet bende kınıyorum cucuyu satmasaydı iyiydi ama üşüyüp hasta oluyorum diye saatı ayaba aldı ama ben motoyda istiyom:pale:

esra'yı tanıdığım kadarıyla tam geyik ve kafadır pis yedili oynamayı kanımca pek bilmiyor :):):)

hııımmmm hoşgeldim kanımcaaaa bi kere ben pis yediliyi biliyommm atillaya nası büsürü sayı yaptımmm

hoşbuldukta kanka beni neden uyardın ben anlayamadı nereyi okunaksız yazmışım hem bu uyarı böle mahkeme kararı gibi ortada mı durcak

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim cucu (koca) motoycu bekarlığımda bi motor alamadım annele babamda almadı komsunun motoru vardı ondan motorunu alıp bi tur binmek için 1.5 saat ağladığımı biliyorum (abartmıyorum) en son bıktım bende motoycuyu aldım daha karlı oldu bana önce motoy aldı sonra a2 aldı sonra motoyumu sattı baska motoy aldı sonya onuda sattı evet bende kınıyorum cucuyu satmasaydı iyiydi ama üşüyüp hasta oluyorum diye saatı ayaba aldı ama ben motoyda istiyom:pale:

abla yaş kaç :mrgreen:
hoşgeldiniz bu arada cucuya selam onu da bekleriz

Sevgili arkadaşım "R3N" bayanlara yaş sorulmaz. Ayrıca artık cucu yok eşim yoksa mahkeme kararı gibi uyarı gelebiliyor. Ama ben böyle konuşamam yaaa. Kendimi parçaladım türkçeye uyacağım diye. Depresyona sokar beni bu yazı sitili ayrıca hoşbuldukkk R3N oldu cucuma selam sölerim sende cucumu kına benim motorumu sattı diye. Eğer cucumu çok kınarsanız belki bana kırmızı bi croos alır:queen: :queen: :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mahkeme kararı konusunda bişey diyemem
prometheus tur ne yapsa yeridir :p
şaka bir yana sitede türkçenin kullanımı ile ilgili hassasiyetlerimiz var
mümkün olduğu kadar yazı türkçesini kullanmaya gayret ediyoruz
şimdiden teşekkür ederiz :)

benim ki de (de ayrı) mahkeme kararı değil tebliğ gibi oldu. :cherry:

motosiklet.net olarak aile meselelerine çok girmediğinizi belirtir :p saygılar sunarım , sitede iyi eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar