E o zaman bişey soracağım bu beyin denilen parçayı şeffaf folyo ile sarsak çözüm olurmu? bu konuda cahilim beyin nerededir ve nasıldır bilmiyorum ama sadece bir fikir.
arkadasım bılgın yoksa sakın beyını elleme folyo fılan kurtarmaz ve cok pahalı ve onemlı parcadır cogu yenı elektrınok atesleme olan motosikletlerde bulunur. özellıkle racıng lerde arka koltuk altında ve kuyruk kısmındadır.. motorsıkletı yıkarken daha oncede arkadaslarımızın dedıgı gıbı dıkkat edelım mumkunse sunger ve bıuldıgımız cesme hortumu ıle yıkayalım... tazıklı su sonucu beyıne kacan su ve beyının yanma sıkayetlerı cook gelıyor vee baya pahalı bı parcadır
KAMBERHAN arkadasım senın motora ne zaman bakıcaz yaa
ben cozdum sorun ıkı percın 10 dikiş bitii bu iş :wiinkk: :queen:
bu arada arkadaslar SS motoru veya grenajlı motosıklet kullananlar
grenajlarınızdakı catlakları kendınız kapatabılırsınız
grenajı sokup arkasından sılıkon yapıstırarak catlagın ilerlemesinı onlersiniz
yanlız catlak buyuk kırık asamasında ıse
grenajın arkasından kırıgın oldugu bolgeye bırbırını tutucak sekılde dıkıs atılır uzerıne sılıkon cekılır sonra grenajın gorunen bolumu pasta ıle ufak ufak duzeltılır arkadasımızın dedıgı gıbı pastanın zımpara etkısı oldugundan boyayı dagıtır ve catlagı kapatır.
dıkıs konusuna gelınce
dıkıs nedır?
ılk once saglam bı tel bulunur hafıf kalın olmak sartı ıle tabı 1 mılımı gecmıcek sekılde
sonra 2-3 mılım kesılerek ufak tel parcaları catlagın ıkı tarafına gelıcek ve tutucak sekılde konur uzerıne (adını bılmıyorum ama elektırıkcıler kullanır fıse takıldıgında ucu ısınır lehım kalemı olabılır) lehım kalemı dıyelım ufak bı basınc uygulanır tel grenaja battıgında tabı grenajı delmıcek sekılde bır dıger telle bır ıkı mılım yanından catlak bıtene kadar bu ısleme devam edılır :rendeer: