e beni unutmuşlar millett
- özgürlüğün ta kendisi.
- hızı sevmemden dolayı arabaların yetersiz gelmesi..
- 2 yıl artçı olduktan sonra 1 yıl kendi motorumu kullandım.
- cbr125 ile başladım,ancak daha öncesinde bi kaç motor daha kullandım büyüklü-küçüklü..
- ailem tabikide karşıydı ama motoru alıp sürpriz yapınca bişiyleri kalmadıç. ebide eğitim alınca tamamen sakinleştiler..
- motosiklet tehlikeli ama tehlikeli olan herşey zevkli oluyor..
- avantajı kendimi daha çok hissetmem,güvenimi ve dikkatimi arttırması.dezavantajı ise kimiz aman rahatsız durumlarla karşılaşılması,kötü bir kaz geçirme düşüncesinin arası aklından geömesiyle huzursuz olmam.
- trafikte en tuhaf şey, bir gece vakti travestinin tekinin beni çevirmeye çalışmış olmasıydıç sanırım uzaktan erkek sanmıştı

- en çok zorlayan şey ; yokuş yukarı sürüşler ve dengesiz sürücülerden kaçış noktası aramak zorluyor..
- eğer bayan arkdaşlarım motora binmek istiyorlarsa,ilk tavsiyem iyi bir eğitim.özellikle trafik konusunda sürekli uygun zamanlarda çalışmaları,profesyonel kişilerden destek almaları ve tabi cesur olamlarını tavsiye ediyorum.
- Türkiye'de motosiklet kültürü eskiye nadiren oldukça ilerlemiş durumda. Ancak bunu kötüye kullanmak isteyenlerde var. bizler bunu engelleyerek yolumuza iyimser bir şekile devam etmeliyiz. Umuyorum her geçen gün dah da iyiye gider,devlet konumunda daha ciddiye alınır ve kültür haline gelir.
Unutmamak gerekir bu bir tutku....
umuyorum yeteti kadar bende kendimi anlattım
-