İHTİYAR sen cok ya$a
Evet bi tavsiye siftahi da benden olsun bari..
Sizde benim gibi ayakligi acik unutup yola cikanlardan misiniz ? Bu yuzden ciddi bir kaza gecirme tehlikesiyle burun buruna geldim.. Japonlarin bazilarinda mevcut olan ayaklik swich (Anahtar) koruma sistemi cogumuzun motorunda yok.. Cozumu ise cok basit, maliyeti ise en fazla 5 YTL.
Hic bir bilginiz yoksa dahi, elektrik malzemeleri satan bir dukkana gidip swich istiyorum dediginizde size nasil bir swich istediginizi soracaklardir, en az 500 cesidi vardir cunku..Gorunce motorunuza uygulayabileceginiz mutlaka bir tane bulursnuz. Neyse cok kafa karistirdim galiba..
Swich'i alin, kontak kablolarindan yada sigortadan baglantinizi yapin.. Ben bu haftasonu yapiyorum, resim cekip koyarim daha aciklayici olur sanirim.
ebet bir gün benimde bir katkım olur bu topiğe fakat ilk olarak soru sorarak başlamak istiyorum pasta cila nasıl yapılır kısaca özet geçebilirmiyiz mümkünse:silent: :rendeer:
Beyfa;
Oto aksesuarcidan yada oto boyasi satan bir dukkandan bir adet pasta cila alinir, sunger ile daire cizerek motora uygulanir.. Aslinda cok basit, evde annelerimizin tencereyi ovmasi gibi bi$i

Zaten pasta cilanin uzerinde de nasil tatbik edecegi yazar.. Yanliz kaliteli bir pasta cila al, bazilari yuzeye cok yapi$ip i$i zorlastiriyor..