[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Söyleyin burdan güncelleyelim be..... Sizde bizimkini güncelleyin haaaa....:)

hasan güzel haberlerim var sana:wiinkk: necdet' murat inşallah herkez orada olur çoktandır'metehan'ıda görmedim görüşmek umuduyla....

aha bi sürpriz daha var sen bi gelme busefer evini basacam gerçe adresin yok:queen: :) :p
gelmemmi ya valla özledim sizi yemin ederim ve size ihtiyacım var çünkü hepimizi mutlu edecek şeyler yaptığıma inanıyorum cuma :wiinkk: bu arada oradan banaaaaaaa:) bostancı küçükyalı arası 2 dak....kahve içmeyeee hehehe

abi noluyo ne suprizi caktırmadan barii bana haber ver :queen: :queen:
şışttttttttt sakınnnn sen biliyorsun konuşmammmm:mrgreen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw bende ne sürpriz olabilirki aynı tas aynı hamam ama metehandroda kesin vardır onda yoksa en iyi arkadaşında donide vardır:mrgreen: :p

Umarim havalarin isinmasi ile boyle yogun katilimli geziler de duzenlenir.
Listeye beni de yazin, ilk katilimim olacak.
Gorusmek uzere.

şöle bi GÜNCEL yazıp yanınada :cat: bunu koysak bişey demezler herhalde.. topik güncellemek o kadarda zor değilmiş canım.....
GÜNCEL :cat:
:cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

hadı hadı as kaldı bulusmaya :p guncel olsun barim :p

evett arkadaşlar az kaldı:queen:

::151:: ::xblink:: ::jester:: ::xs06:: ::comico:: ::sorcerer ::shake2:: ::fool:: ::cheeeeer ::friends: ::hosgeldi ::sefereee ::haapppy: ::biggrinn ::blusssh: ::deliir:: ::dalga:: ::pulp:: ::alkiis:: ::23343:: ::koop:: :flower: :rendeer: :bestmt:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hım tanıdık tanımadık orada demek:)
kısmetse gelim de hasret giderelim bariiiiii:wiinkk:

çiğdemmmm:rendeer:
deli şey nerelerdesin
özledik yaa:pale:

buralardayım şekerim ben arada özleyin diye yapıyorum yoksaaa nası unuturum o gezilerimizi sizlerin güzelliklerini:wiinkk:

Son düzenleme:
ben de yeniyim

arkadaşlar daha motorumu alalı 3 gun oldu ama cuma gunu fuara gitcem akşamada işallah beer'deyim malum acemiyim :) yaya gelcem saygılarla motor tutkunları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar