Gürsel abi doğru diyor.Antalya-Burdur arasında, organize sanayinin olduğu düzlükteki çift şeritli yolda 220'yi gördüm ER 5'le.Yalnız 160-170 Km'den sonra deponun üzerine kendini yapıştırmazsan zahmetli oluyor ve rüzgarla boğuşmak zorunda kalıyorsun.Ama hafiften depoya kapanarak 150-180 arası bir süratle çok zorlanmadan da gidebiliyorsun...
Valla bende ER 5 düşünüyordum bi ara ama Alanya'da servisi yok.GS 500'ün daha yakışıklı olduğu ise göreceli bi durum bence.Benim kanaatimce siyah renkte olması koşuluyla ER 5 GS 500'den çok daha yakışıklı.
bende son zamanlarda bu 2 modelin arasında gidip geliyorum son hızları tatminkar yakıt oranlarıda öyle gs500 çok daha yakışıklı fakat er-5 daha hızlı imiş
peki şu anda aklımagelen soru er-5 in son hız değeri nedir? bilgisi olan arkadaşların cevabını bekliyorum gs500 'ün 190 km. saat olduğu biliniyor.
Valla bende ER 5 düşünüyordum bi ara ama Alanya'da servisi yok.GS 500'ün daha yakışıklı olduğu ise göreceli bi durum bence.Benim kanaatimce siyah renkte olması koşuluyla ER 5 GS 500'den çok daha yakışıklı.
Son düzenleme: