Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba.
proterian (özgür) arkadaşımızın fikri olan kamp meselesi (fikrin özgürden çıktığını sanıyorum. arka sayfaları okuyamadım kusura bakmayın) benden çıkmıştı. Daha önce kampçılık yaptığımdan, hem 18 Mart hem gezi hem kamp yapmakla bir taşla üç kuş vururuz diye düşündüm:queen:
Şimdi eğer kampa katılacak kişi sayısı ve getirebilecekelri kamp malzemeleri belli olursa eksik kalan kısımları elimden geldiğince teğmin edebilirim...
Öncelikli olarak gerekli malzemeler...
1 çadır (benim ilk etapta 6 kişi rahat 8 kişi sıkıkışık olarak teminim var. bu sayı 12 ile 15'e kadar çıkabilir)
2 uyku tulumu ve kesinlikle mat (mat: uyku tulumu ile üzerinde yatılan süngerimsi malzeme) ( bunlardanda 5-6 kişilik temin edebilirim. bu sayı artabilir)
3 küçük kamp ocağı (bundan direkt olarak 2 adet getiririm) Akşam vakti muhabbet esnasında çay demlememek olmaz. Gerçi ateş yakılırsa çok ihtiyaç kalmaz. Tabiki yanımızda çay şeker vs bulunacaktır. Bu arada her kez bardağını getirmeyi unutmasın bence. Şu plastik bardaklarla doğayı kirletmeyelim bide...
4 sağlık çantası (buna kafa yormayın bu benden olacak. ağrı kesiciler ufak kazalar esnasında iş görebilecek merhemler temizleyici solusyonlar vs. vs. umarım hiç ihtiyaç olmaz.
ilk aklıma gelenler bunlar.
Geriye kampa katılacakların listesi lazım.
ya bu arada listeye benide ekleyin
biz kendi aramızda kamp düşünen istanbullu arkadasları kırmızı ile işaretledik ve hangi gün hangi saatte yola cıkmak istediklerini yazdık
ben kendi cadırımı getirecem ve uyku tulumumuda