18 Mart ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİNDE BULUŞMA

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba.
proterian (özgür) arkadaşımızın fikri olan kamp meselesi (fikrin özgürden çıktığını sanıyorum. arka sayfaları okuyamadım kusura bakmayın) benden çıkmıştı. Daha önce kampçılık yaptığımdan, hem 18 Mart hem gezi hem kamp yapmakla bir taşla üç kuş vururuz diye düşündüm:queen:
Şimdi eğer kampa katılacak kişi sayısı ve getirebilecekelri kamp malzemeleri belli olursa eksik kalan kısımları elimden geldiğince teğmin edebilirim...
Öncelikli olarak gerekli malzemeler...
1 çadır (benim ilk etapta 6 kişi rahat 8 kişi sıkıkışık olarak teminim var. bu sayı 12 ile 15'e kadar çıkabilir)

2 uyku tulumu ve kesinlikle mat (mat: uyku tulumu ile üzerinde yatılan süngerimsi malzeme) ( bunlardanda 5-6 kişilik temin edebilirim. bu sayı artabilir)

3 küçük kamp ocağı (bundan direkt olarak 2 adet getiririm) Akşam vakti muhabbet esnasında çay demlememek olmaz. Gerçi ateş yakılırsa çok ihtiyaç kalmaz. Tabiki yanımızda çay şeker vs bulunacaktır. Bu arada her kez bardağını getirmeyi unutmasın bence. Şu plastik bardaklarla doğayı kirletmeyelim bide...

4 sağlık çantası (buna kafa yormayın bu benden olacak. ağrı kesiciler ufak kazalar esnasında iş görebilecek merhemler temizleyici solusyonlar vs. vs. umarım hiç ihtiyaç olmaz.

ilk aklıma gelenler bunlar.

Geriye kampa katılacakların listesi lazım.

ya bu arada listeye benide ekleyin

biz kendi aramızda kamp düşünen istanbullu arkadasları kırmızı ile işaretledik ve hangi gün hangi saatte yola cıkmak istediklerini yazdık

ben kendi cadırımı getirecem ve uyku tulumumuda

Arkadaşlar merhaba.
proterian (özgür) arkadaşımızın fikri olan kamp meselesi (fikrin özgürden çıktığını sanıyorum. arka sayfaları okuyamadım kusura bakmayın) benden çıkmıştı. Daha önce kampçılık yaptığımdan, hem 18 Mart hem gezi hem kamp yapmakla bir taşla üç kuş vururuz diye düşündüm:queen:
Şimdi eğer kampa katılacak kişi sayısı ve getirebilecekelri kamp malzemeleri belli olursa eksik kalan kısımları elimden geldiğince teğmin edebilirim...
Öncelikli olarak gerekli malzemeler...
1 çadır (benim ilk etapta 6 kişi rahat 8 kişi sıkıkışık olarak teminim var. bu sayı 12 ile 15'e kadar çıkabilir)

2 uyku tulumu ve kesinlikle mat (mat: uyku tulumu ile üzerinde yatılan süngerimsi malzeme) ( bunlardanda 5-6 kişilik temin edebilirim. bu sayı artabilir)

3 küçük kamp ocağı (bundan direkt olarak 2 adet getiririm) Akşam vakti muhabbet esnasında çay demlememek olmaz. Gerçi ateş yakılırsa çok ihtiyaç kalmaz. Tabiki yanımızda çay şeker vs bulunacaktır. Bu arada her kez bardağını getirmeyi unutmasın bence. Şu plastik bardaklarla doğayı kirletmeyelim bide...

4 sağlık çantası (buna kafa yormayın bu benden olacak. ağrı kesiciler ufak kazalar esnasında iş görebilecek merhemler temizleyici solusyonlar vs. vs. umarım hiç ihtiyaç olmaz.

ilk aklıma gelenler bunlar.

Geriye kampa katılacakların listesi lazım.

ya bu arada listeye benide ekleyin

sevgili arkadaşım sizinle tanışmıyoruz zannedersem ama şöyleki:ben allah(c.c)nasip ederse 2.alternatif olarak motosiklet'ci klip'imizi çanakkale'de çekmeyi düşünüyorum! bu ara çok sıkıntılıyım nasıl yapacağımız konusunda mod.umuz erhan kardeşim neler yaşadığımı nasıl koşturduğumu biliyor eğer çanakkaleye hareket edersek 4 6 kişi olacağız yönetmen'yardımcısı cimicip kullanan arkadaşımız yardımcısı vs.bir nissan arkası açık arabamız olacak ben büyük ihtimal motosiklet'le geleceğim onlar arabayla senden rica etsem bir aksilik olmaz ise gelmemiz durumumuz'da cadır olaylarında yardımcı olursan çok sevinirim bu arada sizlere 30 kask 30 tane mont getireceğim kesinleşsin çanakkale olayı detayları yazacağım! eğer çanakkale olmaz ise şile'de çekeceğiz ama ben çanakkale süper olur diyorum' buna sitemizden bazı arkadaşlarımızın önerisi doğrultusunda sıcak baktım şu önümüzdeki hafta herşeyi belli edecek ama ben şimdiden sizlerle paylaşmayı uygun gördüm yardımlarınızı bekliyorum.
FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''

biz kardeşiz motorcuyuz
gönüllerde hep yolcuyuz
yollar uzak olmaz bize
gidiyoruz hep sevgiyle

biz kardeşiz motorcuyuz
hep bir yürek bir oluruz
yollar uzak olmaz bize
biri düşse kahroluruz

kimse bize serseri demesin
yollarımızdan eylemesin
bizlerde canız yanarız
kaybettiklerimize ağlarız

ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken
analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden...2

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin
farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......

geçenyıl oralardaydım... mükemmel yerler... duygulanmamak içten bile değil... hayılı yolculuklar...

ben de kampa katılıyorum. kamp tecrübem yok ne getirebilirim çadır tulum vs dışında? termos falan işinizi görür mü?

İstanbul grubu buluşma yeriniz belli mi? zaman deralıyor. ben size oranla fazladan bir 40 km daha yapıcam en az. bilgi verirseniz sevinirim.

pazar sabahı erkenden istanbul istikametinden gelip tekirdağ dan geçicek arkadaşlar msn adresimi eklesin konuşalım,beraber gideriz.8.30 da buluşma noktasında oluruz.
[email protected]

sevgili arkadaşım sizinle tanışmıyoruz zannedersem ama şöyleki:ben allah(c.c)nasip ederse 2.alternatif olarak motosiklet'ci klip'imizi çanakkale'de çekmeyi düşünüyorum! bu ara çok sıkıntılıyım nasıl yapacağımız konusunda mod.umuz erhan kardeşim neler yaşadığımı nasıl koşturduğumu biliyor eğer çanakkaleye hareket edersek 4 6 kişi olacağız yönetmen'yardımcısı cimicip kullanan arkadaşımız yardımcısı vs.bir nissan arkası açık arabamız olacak ben büyük ihtimal motosiklet'le geleceğim onlar arabayla senden rica etsem bir aksilik olmaz ise gelmemiz durumumuz'da cadır olaylarında yardımcı olursan çok sevinirim bu arada sizlere 30 kask 30 tane mont getireceğim kesinleşsin çanakkale olayı detayları yazacağım! eğer çanakkale olmaz ise şile'de çekeceğiz ama ben çanakkale süper olur diyorum' buna sitemizden bazı arkadaşlarımızın önerisi doğrultusunda sıcak baktım şu önümüzdeki hafta herşeyi belli edecek ama ben şimdiden sizlerle paylaşmayı uygun gördüm yardımlarınızı bekliyorum.
FARKEDİN ARTIK FARKEDİN''

biz kardeşiz motorcuyuz
gönüllerde hep yolcuyuz
yollar uzak olmaz bize
gidiyoruz hep sevgiyle

biz kardeşiz motorcuyuz
hep bir yürek bir oluruz
yollar uzak olmaz bize
biri düşse kahroluruz

kimse bize serseri demesin
yollarımızdan eylemesin
bizlerde canız yanarız
kaybettiklerimize ağlarız

ne yürekler koptu bizden ne yiğitler göçtü erken
analar yolları gözlerken dönülmedi esen yelden...2

farkedin artık farkedin farkedin bizi farkedin.......

Arkadaşım merhabalar
Anlattığın klip fikri çok hoşuma gitti.Ekstra bulunuan uyku tulumlarından birini direkt sana ayırdım(mat ile beraber). Sanırım çadır meselesinde sıkıntı çekmiyecez nsılsa.
Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun dimi:p

ben de kampa katılıyorum. kamp tecrübem yok ne getirebilirim çadır tulum vs dışında? termos falan işinizi görür mü?

İstanbul grubu buluşma yeriniz belli mi? zaman deralıyor. ben size oranla fazladan bir 40 km daha yapıcam en az. bilgi verirseniz sevinirim.

Buluşma yeri konusyla proterian (özgür) ilgileniyor benim bildiğim. Yanında uyku tulumu mat termos vb. getirmen yeterli olur şimdilik. Ama kampa katılacak arkadaş sayısı belli oldukça yani kişi sayısı artarsa ihtiyaçlarda artacaktır. Sanırım önümüzdeki hafta herşey netleşir. Çadır için benden haber bekleyin isterseniz. Sanırım herkeze yetecek kadar çadır temin edebilirim (tabiki katılım sayısına bağlı)

inşallah çok iyi bir etkinilik olcak:queen: :queen:

Son düzenleme:
Arkadaşım merhabalar
Anlattığın klip fikri çok hoşuma gitti.Ekstra bulunuan uyku tulumlarından birini direkt sana ayırdım(mat ile beraber). Sanırım çadır meselesinde sıkıntı çekmiyecez nsılsa.
Çorbada bizimde tuzumuz bulunsun dimi:p

Buluşma yeri konusyla proterian (özgür) ilgileniyor benim bildiğim. Yanında uyku tulumu mat termos vb. getirmen yeterli olur şimdilik. Ama kampa katılacak arkadaş sayısı belli oldukça yani kişi sayısı artarsa ihtiyaçlarda artacaktır. Sanırım önümüzdeki hafta herşey netleşir. Çadır için benden haber bekleyin isterseniz. Sanırım herkeze yetecek kadar çadır temin edebilirim (tabiki katılım sayısına bağlı)

inşallah çok iyi bir etkinilik olcak:queen: :queen:

çok teşekkür ederim duyarlılığına :wiinkk: bu hafta herşey netleşecek haberleşelim ...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Merhaba
Hocam bize sorumluluğu atmışınız noktayı koymuşunuz.:queen: :queen: :queen:

Arkadaşlar tabiki gezi boyunca sizlerin yanında bulunmak rehber olmak yol göstermek bizim onursal görevimiz.
Ama ORGANİZASYON SORUMLUSU ünvanı biraz ciddi vebali yüksek geldi bana. Gezide herkes önce kendine sonra içinde bulunduğu guruba sorumludur.

Gezide izlenecek rota yada yol günün şartlarında değişecektir. Umarız olumsuzluklar yaşanmaz program saat gibi işler.
Benim endişem olumsuzlukların yaşanması halinde "Bu işin sorumlusu kim di yaw?" denilmemesir.
Sorumluluk o gün herkestedir. Olumsuzlukların yaşanması halinde hemen oracıkta bir değerlendirme yapılarak krizi aşmak olacaktır. Buda fazla sorun olmayacaktır.
Bizler tabiri caiz se evsahibiyiz. Sizler bizim konuğumuz sunuz. Zaten burası kutsal vatan toprağımız. Herkesin evi yurdu vatanı. Sorumluluk herkeste.
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreninde Herkesi bekler, Herkesi Sevgi ve Saygı ile selamlarız. Görüşünceye kadar hoşça ve sağlıkla kalın.

Burda yazılması gereken bence şu olmalıdır.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Töreninde Buluşmada Emeği Geçen Arkadaşlar ve
Çanakkaleye Gelindiğinde Gurupların İrtibata Geçecekleri Arkadaşlarımız

Sebahattin YANAR Teknik öğretmen (yanar17) 0 505 5751589
H.Tolga ÖZENÇ serbest işletmeci (frosen) 0 542 5403071
Serhan İNMEZ Serbest işletmeci (cubanamen)

Sebahattin abi haklısın benim kastetmek istedigim şeyde buydu zaten yanlış anlama olduysa özur dilerim. Dediğiniz gibi o gün sorumluluk herkese ait olacak. Gidilecek yol uzun gezi güzergahında yaşanabilecek olumsuzluklardan tabii ki kimse sizi sorumlu tutamaz. Söylemek istediğimde Çanakkale Abideleri ve yollar hakkında bizi yönlendirecek bizlere yardımcı olacak kişileri belirtmekti. Tekrar kusura bakmayın.

Çanakkale MT sayesinde çok keyifli ve anlanlı bir haftasonu geçireceğimize eminim.

Dönüş yolu için gezi planında biraz değişiklik yapmamızda fayda var saat 20:00 - 21:00 dönüş için geç olabilir.

Saygılar

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şimdi şehitlikten geldim geliboludayım sizler için çok güzel resimler çektim yakında görürsünüz şehitliğin son halini,şuanda restorasyon çalışmalarına hız vermişler,heryer tadilatta taşlar sökülmüş abide de çalışmalar yapılıyor,orda konuştuğum yetkili ve orda yaşayanlar buraya geliş tarihiniz keşke 18 mart değilde evvel veya daha sonra olsaydı. ogün burası çok kalabalık olacağından çok sıkıntu çekersiniz diyorlar.neyse bütün bunları sizlere resimlerle de anlatacağım.

Heyecan devam ediyor

Dönüş yolu için gezi planında biraz değişiklik yapmamızda fayda var saat 20:00 - 21:00 dönüş için geç olabilir.

:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Biliyormusunuz dün Yani Cumartesi günü Motorsikletli Gezgin "Ümmet PERTİKAN" Çanakkale ye olağan ziyaretini gerçekleştirdi. Frosen ve yanar17 Kendisiyle buluşup ziyareti hakkında bilgiler aldı. :queen: Kendisini ağırlama ve daha yakından tanıma şerefine nail olduk. O gerçekten :bestmt: canlı kuryesi dostluk elçisi. Bizlere İstanbul, Antalya, İzmir, kısacası Türkiyenin her yöresin den dostluk ve selam getirdi. Bizde onun vasıtasıyla dostluk ve selamlarımızı oralara yolladık. Yolu ve farı açık tüm kötülükler onda uzak olsun.:rendeer: Pazar günü de 18 Mart ta gerçekleşecek olan Şehitlerimizi Anma Töreni için gezilecek güzergahta test ve fotoğraf çekimi gerçekleştirecek.:bounce: O şimdi Gelibolu dolaylarında olsa gerek.

Gelelim zamandan tasarruf olayına. Bunu gelecek hafta havaların iyi olması olması halinde bire bir motor sürüşüyle test yaparak bulabiliriz. Gezi günden 3 gün kala burda da yayınlayabiliriz. Program daha gerçekçi olur. Heyecan gittikçe artıyor.

ANA BULUŞMA NOKTASI
A1 noktasında tüm grupların 18 mart Pazar günü saat en geç 08:30 da olması gerekir.

ÇANAKKALE

Yanar17
frosen
emo
tecavüzcü palyaço
gece17
frost
cubanamen
outdoor
Ergün hoca
On7_li <----

Üzülerek söylemem gerekirse; 18 mart sabahı saat 8:00 da işten çıkıp 75km uzaklıktan Çanakkeleye geleceğim için belirtilen saatte buluşma yerinde olmam mümkün değil. Bu yüzden adımı listeden çıkartabilirsiniz. Ne yapalım kısmet değilmiş:pale:

eskıcı yanlısın var
:) lısteyı hazırlayan daa dorusu toplanmayı hazırlayan dıger ozgur,
deer 152..
bıde proterıan dııl
praetorıan:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Cumartesi günü Çanakkaleye gelen tüm üyelerimiz ile merkezi bir yerde buluşma yaparsak çok güzel olabilir.

sen ben farketmez maksat birlikte gidip dönmek mesaj yazarken herkes kopyala yapıştırla kendi mesajını aktif edebilir

arbetus bence sen eger cumartesi geleceksen 06:30 da bogaz köprüsünde ol girişinde zaten motosikletleri görürsün karsıdan beim bildiğim oguz abi var pseudo var baskalrıda olabilir sen gebzeden geldiğine göre bu arkadaslara ayak uydurmalısın en kötü öm atıp haberleşin

canakkalede bütün gelen üyelerin buluşması güzel olur belirtilen yere geliriz cumartesi yola cıkacaklar olarak

deer152
motosikletlere cadirlari vs.leri yuklemek icin(cok kisi cadira gelirse die)
birazdaha erken bulusalim bence
murat(eskici) ole soledi onun fikri daa dorusu

tmm olabilir sizeuyarız kaç gibi düşünüyorsunuz bu eskici istanbulunneresinde yani yükleme işlemini nasıl yapıcaz peki

çanakkale vatanseverlerin mabedidir.Her Türk orayı mutlaka ziyaret etmeli.
18 mart gezisini arkadaşlarla çok önceden planlamıştık.Yeni arkadaşlarla tanışmak için organize bir geziye katılmak faydalı olacaktır düşüncesindeyim.
Biz 4 kişilik küçük bir grubuz.Motorlarımız;
Hyosung GV 250
Regal Raptor 250E9B
2 adet Keeway Supershadow 250 cc

Arkadaşlarla konuşup kararımızı bildireceğiz

Herkese Selamlar

tmm olabilir sizeuyarız kaç gibi düşünüyorsunuz bu eskici istanbulunneresinde yani yükleme işlemini nasıl yapıcaz peki

Ben kadıköydeyim. Diyorum ki; kampa katılacakların listesi ve dolayısıyla mazemelerini getirebilen ve getiremeyenler belli olsun. benim fazladan tedarik edeceklerim ile getiremeyenlere destek sunabliriz. Bu yüzden daha erken buluşup mazemeleri bölüşüp motosikletlere yerleştirme işini halletmeliyiz. Ki istanbuldan giden gurup ile hareket edebilelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar