Şahsıma Özel Bir Top Speed Denemesi..İzlemeyenler için HYO&160 Kmh

Motosikleti
Forza250-cygnusL
vallahi sizden kurtuluş yok...eee düşenin dostu olmazmış...bir tekmede siz vurun...:)

Şimdi o ayrı bu olay ayrı....Eğlendiriyok lo seni daha ne istiyon....Hem erkek adamın ağzından 1 kere çıkar söz dimi.....

Hala duyamadık?.....:p

Şimdi o ayrı bu olay ayrı....Eğlendiriyok lo seni daha ne istiyon....Hem erkek adamın ağzından 1 kere çıkar söz dimi.....

Hala duyamadık?.....:p

ya şimdi havalar soguk felan ya kesin üşütmüştür bogazı şişmiştir sesi çıkmıyordur. iyileşince mp3 ve video olarak yayınlyacak:mrgreen:

dimi metehan abi :silent: :queen:

Ne? Videoyu Youtube'a mı vereceğiniz? Dünya listelerinde bir numara mı olacak? Mete Handro dünyaaaa starı mı olacak?

Hmm....

esasında ben anırmıştım orda....sesli olarak imkansız zaten...ama yazımda aaii yazmıştım beyler...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
esasında ben anırmıştım orda....sesli olarak imkansız zaten...ama yazımda aaii yazmıştım beyler...:queen:

Konu sahibi ben olsam kesinlikle kabul etmezdim....Konu sahibini beklemek lazım.....

Yazıylada olsa anırtmak güzel len seni.......:queen: :queen:

Hey gidi günler heeey.................

bu vidoyu çeken şahıs halen sitemizin güzide bir moderatörü...:queen:

ama ispatlayamıyoz işte...:p

bu arada video bana dergi kapağı değilde silindir kapağı gibi kapak olmuş...:po zamanlardan kıskanırdım hyoları...

bu arada video bana dergi kapağı değilde silindir kapağı gibi kapak olmuş...:po zamanlardan kıskanırdım hyoları...

Cbf leride kıskananlar var abi bende bir silindir kapağı yapcam bi aralar gerçi sen yaptın ama birde ben yapayım:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cbf leride kıskananlar var abi bende bir silindir kapağı yapcam bi aralar gerçi sen yaptın ama birde ben yapayım:queen:
Yanında gidip kapağı ben basacam siteye.... Hatta çekimi de bizzat yapacam merak etme..... :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:
130 muş..... Peh.... :bounce::bounce::bounce:

her dilden yorum yapmışlar youtube da videoya:mrgreen: uluslararası ün:cherry:

ya abi ne çeviriyosun lafı yaa bak diğer konudada hatırlattım ona göre :cherry:

bu 160 olayından sonra ulan neden bir cometim yok dedim ilkay inan...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar