Yazmak çizmek istemiyorum aslında ama bilen bilmeyen öyle şeyler yazıyor ki, zannedersin ki AŞB Gazetecilik Fakültesi dekanı...
Tabii esas komik olan da Ayşe hanımın Erhanın ağzından bize gönderdiği mesaj. Ne diyodu bakiim: "Ben çok meşgul bir kadınım, öyle yazılarımın her yayınlandığı yerde üyeler beni istiyor diye üyelik alıp 60 sitede aktif olamam. Canlarım benim, beni siz yarattınız" gibisinden bi takım laf-ı güzaf...
Eeee tabi ne de olsa, acayip gazeteci ! Bir yazısında sevgili annesini yazar, bir diğerinde 4 yıl önce başka bir gazetede yayınlanmış ve internette pelesenk olmuş, başka bir yazıyı ( Rauf Gerz'in yazısı ) okuyuculara kakalamaya kalkar.
Bunlar da bitip, yeni yazı lazım olunca internete girer ama :wiinkk:
Hem de nereye ? Lütfedip kendi ağzından bir cevap bile yazmadığı ( meşgul ya... ) Motosiklet.net'e !
Ne yapar orada ? Bizim Skullun ( hani onun bu sitedeki sekreteri var ya, şu yazılarını buraya kopyalayan ve Zat-ı şahanenin cevabını bize ileten :cherry: ) yazdığı yazıyı kopyalayıp, noktasına virgülüne dokunmadan ve yine "ilkeli" gazetecelik örneği ile kaynak göstermeden köşesine koymak için...
http://www.motosiklet.net/forum/ayse-sule-bilgic/23539-2007-modeller-gorucuye-cikiyor.html bu başlıkta mesaj # 4 te Eyongun yazısını okuyun, anlarsınız.
Bırakın arkadaşlar bu işleri ! Daha önce başka bir yerde de yazdım, burada da bir defa daha tekrar edeyim (hatta burda bir ekleme daha yaparak) :
A.Ş.B. motosiklet kullanan güzel ve medyatik bir kızdır. Hepsi o...
Bundan başka bir de, gazetecelerin yüzünü kızartacak kadar ilkesiz ve dikkatsiz bir gazeteci ( bu sıfatı kullandığım için, gerçek olanlardan özür dilerim)