zeronero' Alıntı:
arkadaşım kusura bakma bu sitede fikir beyan etmek için 40 yıllık motorcu
olmak gerektiğini bilmiyodum. benim en azından motosikletim var ve nickimin
altına yazma cesaretim var. sen ilk önce derbi 125 hakkında söylediklerime cevap ver.
bak dostum tartışma ve kızıştırmaya hiç niyetim yok ortalığı ama madem istiyorsun yazayım
bu motorun türkiye dispirötörü ferco motor olacak ferco motorda vespa ve piaggionun en büyük bayisidir türkiyedeki ve ferco motor tarafından bayilikler verilecek diğer motosiklet firmalarına tabiki ferco motor uygun gördüğü firmalara verecek bunu bu 1
makinanın sağlamlığı ve yedek parçasını ela alalım makina ingiliz yapımı fakat ispanyol şirketi olduğundan ingiliz makinalarını ve sağlamlığını kime sorarsan sor söylesin sana eğer bana soruyorsan tamamen sağlam ve güvenilir yedek parça sorunu ise yaşanacağını sanmıyorum cünkü dispirötörün büyük bir firma olması yetiyor buda 2
başka soru sordunmu bilmiyorum sormak istersen söyle bileyimm
bu arada ben kendimden bahsedeyim daha bu site yeni açılmışken burada biz 2-3 kişi ziyaretçilere yardım ederdik skull bile siteyle o kadar ilgilenemezdi oralar ve burada eskilerden kime sorarsan sor söylesinler sana eski resimlerim umarım vardır albümde motoru a dan z ye toplar söker parçalardım ve her motor için ayrı ayrı bi ton bilgiye sahibimdir henuz 5 yıldır motor kullanıyorum ve bu sene sattım ve kendime 307 araba aldım ama bu fuarda yeni motorumu alacagım , herkez avatarının altına motorunu yazsaydı inan benimki bayağı kabarık ve geniş olurdu yaşım o kadar büyük değil henüz 19 yaşındayım ama bir çok bilgiye sahibim amacım kimseyi küçük düşürmek değil sadece bildiklerimi vurgulamak
eğer bu motorun kötü olduğuna inanıyorsan
www.derbi.es girebilirsin ispanyolcadır
www.derbi.com a girip ingilizcesinede bakabilirsin
eğer istatisliklere falan bakmak istersen
www.ukbike.com a gir ingiliz sitesidir ve günde yüzbinlerce kişi giriyor bu siteye baabilirsin
gir bu siteye istatisliklere bak %90 da derbi daha yeni firma olmasına rağmen ve senin dediğin duyulmamasına honda bukadar evsane bi adla bile %92 de kalmış yani sen düşün birde honda ile derbi kullanıcı sayısını eşit kıl ona göre cvp ver derbi hiçte kötü ve dandik bir mal değil
http://www.ukbike.com/h/bike_list_05.php?associate=Aprilia&class=Sports 51-125&order_by=make