- Konu Yazar
Öncelikle herkese selamlar beyler, sizleri nerdeyse 2 senedir takip ediyorum sanırım alemin kralı dediğimiz olay, motorsiklet aleminde sizler için geçerli oluyor:cat: gözlemlediğim kadarıyla, yalnız 2 senedir neden bir mesajın bile yok derseniz, motorsikletler konusunda fazla teknik bilgi sahibi değilim, bu sebebten dolayı yani :wiinkk:
neyse esas konuya gelelim, motor almaya karar verdim, şimdiden uzun vadeli ayrıntılı bir şekilde arama başladım, elimde 2 tane motor kaldı birisi aprilia rs125 diğeri keeway superlıght 150, sebeblerinide söölim rs 125 in bana çekici gelen yönü görünütüsünün ve hızının 125cc lik bir motora göre çok ii olması ama maalesef motoru geriye kalan özellikleri sadece dezavantaj (sesi,yakıt sarfiyatı,fiyatı,pist motoru olası vb...), ama keeway in sadece (yada sadece bunları biliorum) iki dez avantajı var, bir hızı (max:90km/s) ikincisi biraz küçük olması, şu anda %80 keeway %10 da rs 125 ciyim, ama tahminlerime göre bu mesajdan sonra bu oranlar değişecektir, size sorum şu sizce yeni başlayan biri için bu iki motordan başka önerebileceğiniz motor hangisidir? (race veya chopper, bide maraş gibi biryerde oturuyorum bunuda göz ardı etmeyelim
)
bide dip not olarak benim için
1. sırada görüntü,fiyat ve yakıt sarfiyatı gelir
2. sırada hız (ama race olursa birinciler arasınada girebilir
)
3. servis, yedek parça dayanıklılık felan felan işte
--------------------------------------------------------------
işte buda keeway sl alırsam olacak hali: (kusura bakmayın paintte anca bu kadar oluo
)
original:

mod:

neyse esas konuya gelelim, motor almaya karar verdim, şimdiden uzun vadeli ayrıntılı bir şekilde arama başladım, elimde 2 tane motor kaldı birisi aprilia rs125 diğeri keeway superlıght 150, sebeblerinide söölim rs 125 in bana çekici gelen yönü görünütüsünün ve hızının 125cc lik bir motora göre çok ii olması ama maalesef motoru geriye kalan özellikleri sadece dezavantaj (sesi,yakıt sarfiyatı,fiyatı,pist motoru olası vb...), ama keeway in sadece (yada sadece bunları biliorum) iki dez avantajı var, bir hızı (max:90km/s) ikincisi biraz küçük olması, şu anda %80 keeway %10 da rs 125 ciyim, ama tahminlerime göre bu mesajdan sonra bu oranlar değişecektir, size sorum şu sizce yeni başlayan biri için bu iki motordan başka önerebileceğiniz motor hangisidir? (race veya chopper, bide maraş gibi biryerde oturuyorum bunuda göz ardı etmeyelim
bide dip not olarak benim için
1. sırada görüntü,fiyat ve yakıt sarfiyatı gelir
2. sırada hız (ama race olursa birinciler arasınada girebilir
3. servis, yedek parça dayanıklılık felan felan işte
--------------------------------------------------------------
işte buda keeway sl alırsam olacak hali: (kusura bakmayın paintte anca bu kadar oluo
original:

mod:

Son düzenleme: