cbf lerle 60.000 km yaptıgınız zaman tekrar konusalım. bır kac kısıden duyduguma gore 10.000 den sonra zıncır boslamaya baslıyomus. ayrıca hondaların bazı modellerınde yağ atma sorununun oldugunu herkes bılır kı ben 2 motorda kendım gordum ve modelıde cbr125r dı.honda kotudur demıyorum ama bole bı sorunla karsılasanlar var dıyorum. cbf super baslangıc motoru olur dıyenlere soruyorum test verılerıne gore tıtresımı neredeyse hıc olmayan bır motorun devır gostergesıde yok buna ek olarak bıde kalıtelı kask taktıgınızda dısarıyla baya bı baglantınız kesılıyo, bu acemı bınıcıler sızce vıtes atarken zorlanmıcaklarmı 6000 de mı attım yoksa 9000 demı dıye dusunmıceklermı.ben yemın edıyorum hala hondanın neden devır saatı koymadıgını cok merak edıyorum malıyet demeyın sakın kahkaha atarım yoksa.essek gıbı vıtes gostergesı var kı acemıler ıcın + bır olay ama devır saatı yok. devır saatının ıcıne ufak olarak 12345 ıbarelerını koyabılırdı yada sadece n ısıgıyla yetınse cok ıyı olurmus. tam bır muhendıslık rezilliği baska bısı deıl.tasarlayanın suratına tukurmek lazım