Benide kamyona atarmısın![]()
ayıbettin eser'cim seni ön tarafa alıcam kokpite :wiinkk:
Benide kamyona atarmısın![]()
arkadaşlar çanakkale yolunu ben biliyorum.. bilmeyen warsa burdan oraya kadar öncülük edebilirim problem değil. Bana sorarsanız çıkmak için en güzel saat 17mart 04:00am weya 05:00am.. öğleden önce orada olursak bazı önemli yerleri görmek weya yerlşemek için bol vaktimiz olur.
tamamen katılıyorum. yalnız çok kalabalık olduğumuzdan bölünmemiz lazım, bu da hızlara göre olur muhtemelen. ben pek anlamam ama sayıya bakılırsa 3 grup çıkar gibi geliyor bana. artık tecrübeliler bi zahmet ayarlayıversin o kadarınıbu arada istanbul grubunun başkanı falan yok
sorun o zaten.
şöyle bir baktım da istanbul mt başlığında konudan eser yok, artık konuyu oraya taşımak lazım bence![]()
Bence bölünmek çok anlamlı değil birlik içinde hız sınırlarında gidersek çok daha keyifli bir yolculuk olacaktır. Burdan kazdağlarına kadar yol çift şerit gidiş çift şerit geliş,bölünmüş yoldur. Böyle bir yolda bir arada durmak eğlenceli ve güvenli olur kanaatindeyim. Benim aklımdaki hız 100-110 diyebilirim. 100 le gidemiyecek bi motorun çanakkale yolunu kaldırmıyacağına inanıyorum. Çünkü muhtemelen 150 liktir ki bu motorda uzun yolda 1 depo bitince motorun selameti açısından en az 15-20 dakka durmak gerekiyor. bende bi ara Mondial 150Rs wardı. Kozyatağı - Marmara ereğlisi yolunda 2 defa mola wermek zorunda kaldımki çanakkaleye kadar 4- mola rahat werirsin.tahminimce 250 cc altı motorlar bi grup olsa ve üstü bi grup olsa, eğer hız merakı yoksa kimsenin güzel bi şekilde hep beraber hareket edebiliriz. Yoluclukda yolu bilenlerle birlikte öncülük edebilirim. Çanakkalede uzun zaman geçirdiğim için ordada elimden geleni yaparım. İstanbul grubunun başını çekmekten gurur duyarım..
arkadasim kurtulduk damperliden :queen: :queen: :bounce:ayıbettin eser'cim seni ön tarafa alıcam kokpite :wiinkk:
sevgili sabahattin hocam(yanar17) Adonis diye galiba bi yanlış yazım olmuş çünkü verilen linkte adonis assos ta gözüküyor.sanırım dediğiniz otel adelya olacak Güzelyalı beldesinde konuşulan otel bumudur? selam ve sevgiler
.Adres: Adelya Hotel Güzelyalı Çanakkale
Tel : 0 286 232 00 52-62
Fax : 0 286 217 75 41
wallahi benim aklımdaki rakam bölünmüş yolda 90 gibi seyir etmek.. zaten korudan sonra virajlı yollarda oldukça yawaş gidicez çünkü yolu kimse bilmiyo.. Radar turizmin psikopat şöförlerinden birinin altında kalmak istemiosanız sahil kesimine yaklaşınca yawaşlamanızı öneririm![]()
yawaş geliriz tahminimce.. ufak motorlu arkadaşlar falanda war zaten..
Ben turizm-organizasyon firmasında çalışıyorum. önümüzdeki hafta yoğun olacam. istanbul dışında olmam sebebiyle mailleri ve listeyi takip edemessem kimseye karşı mahçup olmak istemem. ama 11 Mart itibari ile bir liste oluşturacam. Katılanlar numaraları buluşma yeri motoru gibi bi data oluşturcamki gelcek arkadaşları atlamayalım weya gelmicekse haber wersin boşa bekleyip zaman kaybetmeyelim. arada 3-5 gün takip edemiyeceğim için listeyi şu an açmasam çanakkale tarafındaki operasyonun selameti açısından daha hayırlı bi davranış olucak gibi geliyor..
Ne dersin frosen?
TÜM İSTANBULDAN 18 MART GEZİSİNE KATILCAK ARKADAŞLAR BANA ÖZEL MESAJ ATSIN LÜTFEN.
AD - SOYAD - TEL NO. - KATILDIĞI MUHİT - BULUŞMA NOKTASI - MOTOR MODELİ RENGİ..
buluşma operasyonunun sağlıklı ve akıcı olmasını istiyorum. Herkesle irtibatta olmamız gerekiyor..
Murat EBESEK
0555 637 01 01
[email protected]