Bende yeni Dylancıyım 700 km deyim henüz. + yönlerini herkes biliyorda artık ben birazda çokta önemli olmayan - yönler gördüm birkaç tane onları yazayım. gerçi hepsi "aman oda eksiklikmi" dedirten şeyler ama... Tek olsa güzel olurdu dedirten şey 4lü flaşörler. Diğer benim dikkatimi çeken aslında pekte önemsenmeyecek - ler şunlar: hız ve yakıt göstergesi gece güzel görünüyorda sanki hareketli olan kollar pek ışıklandırılmamış mı ne ilk bakışta göremiyorum nerede olduklarını

sonra bilmiyorum belki bir problem belkide benim tahmin edemediğim ama olması gereken birşey: gaz kolunda bir boşluk var. o boşluktan sonra gaz telini germeye başlıyor. bana sanki dylan kalitesiz bir motormuş gibi hissettiriyor sırf o boşluk

yine bana öyle geliyor olabilir, dylan benim ilk motorum, diğerlerine göre çok çok daha iyi amortisörleri var belki ama normal bir hızla giderken yoldaki bozukluklara girince çok sarsılıyorum. bisikletten kalma bir refleks; çukurlara girerken dizler darbeleri emsin diye ayağa kalkardık. kurtaramayacağım bir çukura girerken ayağa kalkıyorum

şimdilik - olarak ancak bunları bulabildim...